Gemak bij het aanvragen van je visum voor Turkije

Op vakantie gaan is heerlijk, maar bij al het geregel vooraf kan nog flink wat stress komen kijken. Wat heb je allemaal nodig voor je weggaat? Moet je je nog druk maken om bijvoorbeeld inentingen, of kun je eerder problemen verwachten met de accommodatie ter plekke?
paspoort-reisdocument-turkije

En, voor sommige bestemmingen, hoe zit het met het aanvragen van een visum? Eén van de landen waarvoor dat laatste van groot belang is, is Turkije. Hier is sinds begin 2014 namelijk een nieuw visumsysteem ingevoerd, waardoor het mogelijk is om het document al voor vertrek aan te vragen. Lijkt dat je allemaal veel te lastig? Gelukkig is er nu een website die je erbij kan helpen.

E-visum

Op Turkijevisumaanvragen.nl regel je heel eenvoudig een e-visum, zoals het officiële document heet dat je nu nodig hebt om Turkije in te komen. Wat is precies het verschil met het traditionele visum? Simpel: het aanvragen en toekennen gebeurt volledig online. Het voordeel is dat je flink tijd bespaart op het vliegveld, maar je moet natuurlijk wel zorgen dat je ruim voor vertrek je voorbereiding getroffen hebt.

turkije-haven

ZIE OOK: Online Visum Turkije leidt tot verwarring

 

Gelukkig hoeft het aanvragen van het e-visum je werkelijk geen enkele moeite te kosten. Op Turkijevisumaanvragen.nl doe je dat namelijk snel en heel gemakkelijk. Je hoeft alleen enkele gegevens in te vullen, en dan krijg je je e-visum binnen een dag via de mail binnen. Als je toch moeite hebt met bepaalde stappen van het proces, dan vind je op de site ook een uitgebreide uitleg en de antwoorden op veelgestelde vragen. En lukt er iets echt even niet? Dan staat de klantenservice ook voor je klaar.
vliegtuig-turkije

Veilig

Verder biedt Turkijevisumaanvragen.nl nog enkele andere handige services. Zo worden aanvragen altijd eerst even gecontroleerd – op die manier hoor je het meteen als er toch iets fout is gegaan, en ben je je geld niet kwijt aan een ongeldig e-visum. Verder kun je betalen zonder een creditcard te gebruiken: de website ondersteunt de vertrouwde platforms iDeal en Mister Cash. En dankzij de extra snelle levering kun je ook op de website terecht wanneer je pas op het laatste moment je visum aanvraagt. Met Turkijevisumaanvragen.nl begin je dus zorgeloos aan je vakantie!

Comments are closed.