Schiphol voor 26ste keer beste Europese luchthaven

Amsterdam Airport Schiphol is verkozen tot de winnaar van de Business Traveller Award door Britse zakenreizigers. Het is de 26ste keer dat Schiphol de beste is in de categorie ‘Best European Airport’.

Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol

Verheugd

Maarten de Groof, Vice President & CCO Schiphol Group: “We zijn verheugd dat Britse zakenreizigers ons opnieuw, voor de 26ste keer, de beste luchthaven van Europa vinden. Tussen Schiphol en Groot Brittannië gaan dagelijks 125 vluchten naar 26 luchthavens in de UK. Groot Brittannië was in 2014 onze grootste bestemming met 8,2 miljoen passagiers. Zakenreizigers uit Groot Brittannië vormen daarbinnen een hele belangrijke doelgroep voor de Mainport Schiphol.”

 

ZIE OOK: Met deze tips overnacht je voordelig op Schiphol

 

Om haar positie te versterken en de reizigers en luchtvaartmaatschappijen een topproduct te kunnen blijven bieden, investeert Schiphol fors in de infrastructuur. Zo is er sinds dit jaar een Centrale Security waardoor passagiers sneller en comfortabeler hun reis kunnen vervolgen en wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van Lounge 2 waarbij ook de passagier en zijn comfort centraal staat.

 

 

Business Traveller Award

Jaarlijks kiezen de Britse lezers van het magazine Business Traveller de winnaars van de Business Traveller Awards. Het magazine bestaat sinds 1976 en is een autoriteit op het gebied van informatievoorziening voor zakelijke reizigers over heel de wereld.

Comments are closed.