Spannende activiteiten in de ‘Oktober Cruisemaand’

De ‘Oktober Cruisemaand’ afgelopen weekend officieel van start gegaan. De overkoepelende vereniging voor de cruisebranche, CLIA Nederland is de initiatiefnemer van ‘Oktober Cruisemaand’. De hele maand staat in het teken van cruise vakanties met de speciale promotiecampagne en bijbehorende slogan ‘Love to Cruise’. Uiteraard is Holland America Line ook aan boord.

President Holland America Line en Managing Director trappen ‘Oktober Cruisemaand’ af met een ludieke fotoactie ter promotie van cruisen.

President Holland America Line en Managing Director trappen ‘Oktober Cruisemaand’ af met een ludieke fotoactie ter promotie van cruisen.

Gedurende de gehele maand oktober biedt de van oorsprong Nederlandse cruiserederij Holland America Line haar gasten aantrekkelijke aanbiedingen, gratis boordtegoed en bijzondere extra’s. Zo zijn ook de populaire Explore4 voordelen onderdeel van de Cruisemaand en gedurende de hele maand oktober van toepassing op nieuwe boekingen. Gasten ontvangen vier voordelen met de Explore4 aanbieding. Onderdelen zijn een gratis signature-drankenpakket, een gratis diner in de Pinnacle Grill, een verlaagd cruisetarief voor 3e/4e gast en flexibele boekingsvoorwaarden. Deze actie geldt ook voor alle lokale vertrekken vanuit Nederland, inclusief cruises met het ms Koningsdam, het nieuwste schip van Holland America Line. Bovenop de Explore4 voordelen biedt Holland America Line haar gasten ook nog eens extra boordtegoed in oktober oplopend tot wel 400 USD.

 

ZIE OOK: Holland America Line opent verkoop zomercruises 2016

 

Cruisen is populairder dan ooit. De cruisesector heeft de afgelopen vijf jaar een sterke groei doorgemaakt van gemiddeld 12,5%. Met de campagne ‘Love to Cruise’ laat CLIA Nederlandse vakantiegangers zien hoe verrassend een cruisevakantie is. Holland America Line speelt hier op in met een landelijke Cruise Tour. Van Groningen tot Eindhoven en van Goes tot Arnhem, Holland America Line trekt het hele land door. Wat is de dresscode? Hoe laat kan ik eten? Wat is bij de prijs inbegrepen? Al deze vragen worden op een interactieve manier beantwoord. Holland America Line doet gedurende de Cruise Tour onder andere de volgende plaatsen aan: Maastricht (10 okt), Duiven (24 okt), Goes (7 nov), Groningen (14 nov), Eindhoven (21 nov), Den Haag (9 jan) en Haarlem (23 jan).

 

 

Holland America Line is ook van de partij gedurende het Cruise Event op 17 en 18 oktober in de Passenger Terminal te Amsterdam. Hier kunnen geïnteresseerden aansluiten bij de Holland America Line Cruise Experience en zich laten voorlichten bij de HAL stand.

Comments are closed.