Holland America Line opent verkoop zomercruises 2016

Vanaf maandag 9 februari 2015 zijn de Europese cruises, aan boord van het ms Koningsdam, voor de zomer van 2016 boekbaar. Ook de doopcruise van het schip, de 13-daagse cruise vanuit Civitavecchia (Italië) naar Amsterdam met vertrek op 9 mei 2016, is vanaf 9 februari boekbaar.

ms-rotterdam-holland-america-line

Doopcruise

Gedurende de doopcruise van het ms Koningsdam (2.650 passagiers), vindt in Rotterdam een speciale doopceremonie plaats, gevolgd door een overnachting in Amsterdam met vuurwerk en festiviteiten. Boekingen voor de eerste vaart van het ms Koningsdam door het Middellandse zeegebied zijn afgelopen december geopend en zijn erg populair.

“We zijn erg verheugd het boekingsseizoen voor de zomer van 2016 met het ms Koningsdam te openen en in het bijzonder blij met het feit dat we de doopcruise van dit bijzondere schip, met de officiële doopceremonie, kunnen aankondigen,” aldus Orlando Ashford, President bij Holland America Line. “De zomercruises op het ms Koningsdam bieden uiteenlopende en fascinerende routes. De cruises zijn nu al zeer populair dus we raden onze gasten aan op tijd te boeken.”

 

ZIE OOK: Cruisen voor first timers

 

Vanuit haar thuishaven Amsterdam maakt het ms Koningsdam een reeks van 7- en 14- daagse afvaarten naar Noorwegen die de mooie landschappen en spectaculaire fjorden van het land laten zien. In augustus vaart het schip naar de Britse eilanden en IJsland waarbij ze onder andere een bezoek brengt aan de havens van Engeland, Schotland en Noorwegen. Gedurende twee 14-daagse cruises in juni en september kunnen gasten een reis naar de Baltische Staten maken, waarbij historische en culturele plaatsen worden aangedaan in Denemarken, Duitsland, Estland, Rusland, Finland en Zweden. Ontdek voordelige tickets naar de opstapplaatsen van ms Koningsdam.

 

 

Over ms Koningsdam

Het ms Koningsdam is het eerste schip in de nieuwe Pinnacle Klasse van Holland America Line. Het schip introduceert diverse innovatieve concepten en nieuwe openbare ruimtes en locaties aan boord, maar blijft tegelijkertijd wel trouw aan het sterke Holland America Line merk.

De rederij heeft Adam D. Tihany, één van ‘s werelds vooraanstaande hospitality interieurontwerpers, aangesteld om samen met Bjørn Storbraaten het interieur van het nieuwe schip te ontwerpen. Storbraaten werkte eerder voor Holland America Line aan het ms Eurodam en het ms Nieuw Amsterdam. De twee heren ontwerpen een interieur dat een frisse, eigentijdse vormgeving combineert met de traditionele en kenmerkende elegantie waar Holland America Line bekend om staat.

Comments are closed.