Meer dan 10 miljoen fans voor Qatar Airways

Qatar Airways behaalde vorige week een nieuwe digitale mijlpaal door als eerste luchtvaartmaatschappij meer dan tien miljoen fans op Facebook te noteren. Hiermee bevestigt het bedrijf zijn positie als populairste luchtvaartmaatschappij op het populairste sociale netwerk. Qatar Airways werd in december 2014 al de populairste carrier op Facebook toen het meer dan acht miljoen fans telde.
qatar

Succes

Akbar Al Baker, Group Chief Executive bij Qatar Airways: “Het succes van Qatar Airways is direct gerelateerd aan onze connectie met onze klanten, in onze toestellen maar ook online. Prijzen zoals de Skytrax World’s Best Airline 2015 en deze recente mijlpaal van meer dan tien miljoen Facebook-fans motiveren ons om te blijven anticiperen op klantwensen en het bieden van een optimale ervaring. Dat zou niet mogelijk zijn zonder onze trouwe passagiers en onze socialmediafans.”

 

ZIE OOK: Struinen door de souq in Qatar

 

Qatar Airways opende in 2011 zijn Facebook-account en boekte groei van zijn online community door verschillende acties, waaronder de huidige competitie The Heart of Barca, waarbij fans van FC Barcelona exclusieve prijzen kunnen winnen. Andere successen zijn de #DREAMSterdam-competitie waarbij aan fans werd gevraagd een kunstwerk in te sturen over Amsterdam. Aanleiding was de eerste vlucht van Doha naar Schiphol. Er kwamen meer dan 280 inzendingen binnen. Die zijn te zien op de Facebook-pagina van Qatar Airways.

 

 

Comments are closed.