British Airways start Sale

De langverwachte sale van British Airways is nu begonnen met geweldige kortingen op een groot en gevarieerd aanbod van bestemmingen wereldwijd.

British Airways vliegtuig

British Airways vliegtuig

Naar Afrika of Verre Oosten

Reizigers die dit najaar naar Afrika of het Verre Oosten willen reizen kunnen gebruik maken van de voordelige tarieven die vanaf vandaag beschikbaar zijn op British Airways vluchten. Exotische locaties zoals Kuala Lumpur, Singapore, Johannesburg en Miami zijn tussen 27 augustus en 26 september voordelig te boeken bij British Airways. De vlucht naar Miami wordt zelfs vanaf eind Oktober met een A380 uitgevoerd.

 

ZIE OOK: British Airways App snel op Apple Watch beschikbaar

 

Een greep uit de aanbiedingen:

  • Las Vegas vanaf € 605 all-in
  • Miami vanaf € 535 all-in
  • Kuala Lumpur vanaf € 457 all-in
  • Singapore vanaf € 484 all-in
  • Johannesburg vanaf € 462 all-in
  • Nairobi vanaf € 428 all-in

Katinka van Ekeren, commercial manager bij British Airways en Iberia in Nederland: “De Sale is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de routes en de uitstekende service van British Airways. Dit is een goed moment om vakantieplannen voor deze herfst en winter definitief te maken. Naast World Traveller (Economy Class) aanbiedingen, gelden tijdens de sale ook zeer aantrekkelijke tarieven in World Traveller Plus (Premier Economy) en Club World (Business Class). Voor een kleine toeslag geniet je van extra service en start je die welverdiende vakantie echt helemaal ontspannen.”

British Airways vliegt sinds maart dit jaar direct van London Heathrow naar Kuala Lumpur. Hiermee komt voor velen een prachtige vakantiebestemming dichterbij. Helemaal nu deze route onderdeel is van de sale.

 

 

Reizigers die gebruik willen maken van deze aanbiedingen kunnen terecht op ba.com Hier zijn ook alle BA routes en vluchttijden te vinden van Amsterdam naar Londen en verder. Op ba.com kunnen klanten hun reis boeken, betalen en online inchecken.

Comments are closed.