British Airways App snel op Apple Watch beschikbaar

British Airways zal een van de eerste bedrijven zijn met een speciaal ontwikkelde app voor de nieuwe Apple Watch, wanneer deze op 24 april uitkomt.

british-airways-apple-watch-app-gate

Maakt vliegen eenvoudiger

De app zal vliegen nog eenvoudiger maken voor passagiers van de Britse luchtvaartmaatschappij door middel van twee functies:

  • het ‘glance’-scherm op het display geeft een samenvatting van de vluchtinformatie inclusief vertrektijd, vluchtstatus en telt af tot het moment van vertrek.
  • De app voorziet notificaties over de check-in en het gatenummer

 

ZIE OOK: British Airways breidt dit jaar vloot uit

 

Passagiers die gebruik maken van de lounges op Terminal 5 zullen ook via iBeacons welkomstberichten ontvangen. British Airways was een van de eerste luchtvaartbedrijven die iBeacons toepasten om passagiers te voorzien van de meest actuele vluchtinformatie, terwijl ze rondlopen op de luchthaven.

 

 

Via een swipe open je de BA app die speciaal ontworpen is voor de Apple Watch. De app toont niet alleen een uitgebreide samenvatting van de komende vlucht inclusief vluchtnummer, route, vertrektijd en vluchtstatus, maar telt ook af tot het moment van vertrek en laat tot slot ook nog het weer op de plaats van bestemming zien.

british-airways-apple-watch-app-vlucht-status

british-airways-apple-watch-app

Comments are closed.