Singapore Airlines lanceert App voor Apple Watch

Singapore Airlines heeft haar nieuwe mobiele app gelanceerd voor zowel Apple als Android smartphones en voor de Apple Watch. De app beschikt over een nieuw ontworpen gebruikers interface met nieuwe functies voor praktisch en efficient gebruik in een moderne en strakke uitstraling.
de nieuwe App van Singapore Airlines

Altijd relevante informatie

Op de hoofdpagina staat de meest relevante informatie weergegeven over aankomende reizen. Een nieuwe ‘My Trips’ pagina houdt noodzakelijke informatie bij zoals vluchtdata en boekingsreferenties en geeft een reisbeleving weer middels afbeeldingen van wat de passagier op zijn aankomende vluchten kan verwachten.

 

ZIE OOK: Emirates lanceert app voor Apple Watch

 

KrisFlyer leden kunnen op een overzichtelijke wijze hun profiel zien met daarnaast handige informatie over bijvoorbeeld de gespaarde mijlen en hun status. Geleidelijk aan zullen de functies in de app worden uitgebreid.

 

 

Nieuw voor de gebruikers van de Apple Watch is Glance View, die de passagier op de hoogte houdt van hun aankomende reis en actuele informatie geeft zoals wanneer de check-in balie’s geopend zullen zijn. Op dit moment wordt er ook gewerkt aan de tablet-versie.

Comments are closed.