Met Arkefly naar Canarische en Griekse eilanden vanaf Eindhoven

Arkefly heeft, na overleg met de overheid en Eindhoven Airport, moeten besluiten om de geplande vluchten naar de Antillen vanaf Eindhoven Airport te verplaatsen naar Schiphol. De airline breidt haar vluchten naar de Antillen vanaf Schiphol hiermee verder uit.
arkefly-boeing-787

Arkefly zou de eerste airline zijn die vanaf Eindhoven Airport intercontinentale vluchten zou uitvoeren naar de Antillen. Echter, de 100% veiligheidscontrole die gebruikelijk is voor vluchten van en naar Curaçao en Aruba kan door de overheid op dit moment niet gegarandeerd worden op Eindhoven Airport. De overheid heeft dan ook een wet in voorbereiding die er voor zorgt dat dergelijke vluchten straks alleen kunnen landen waar voldoende faciliteiten zijn. Op dit moment is dit uitsluitend luchthaven Schiphol.

 

ZIE OOK: Arkefly neemt nieuw Self Service Drop Off systeem in gebruik

 

Vanaf 22 november biedt Arkefly twee nieuwe bestemmingen aan vanaf Eindhoven Airport: Fuerteventura en Lanzarote. Ook start de airline vanaf zomer 2016 met vluchten naar Kreta en Kos vanaf Eindhoven Airport.

 

 

Comments are closed.