Seizoensresultaten zomer goed, herfst nog voorzichtig

Uit de conclusies van de enquête valt op te maken dat de accommodaties in bijna alle Zuid-Limburgse regio’s – Heuvelland, Valkenburg e.o. en de Grensmaasvallei – een goed zomerseizoen achter de rug hebben. De regio Parkstad spreekt over redelijke resultaten.

Zuid-limburg

Zuid-limburg

De verwachtingen voor de herfst zijn in Valkenburg e.o. en in de Grensmaasvallei goed voor hotels, pensions en b&b’s. In de rest van de regio’s en sectoren – appartementen/vakantiewoningen/bungalows en camping/kamperen bij de boer – is het nog rustig met de boekingen.

 

ZIE OOK: Beleef de herziene Pierre Cuypers wandeling door Valkenburg

 

Resultaten dagattracties

De attracties hebben in Parkstad een goed seizoen achter de rug en in de andere regio’s een redelijk tot goede zomerperiode.

 

 

Opvallende zaken

Andere zaken die opvielen waren dat wandelen en fietsen de belangrijkste activiteiten zijn, er meer Belgische gasten en campers in Zuid-Limburg waren, het drukker was in het Heuvelland, qua evenementen André Rieu in Maastricht en Chio Aken belangrijk waren en als laatste dat gasten meer te besteden hebben maar wel veel gratis willen ontvangen.

Comments are closed.