Haagse koningstour: ontdek alle ins & outs van Prinsjesdag

Altijd al benieuwd geweest naar alle ins & outs van Prinsjesdag, de Koninklijke route en de Gouden Koets? Speciaal voor alle geïnteresseerden organiseert VVV Den Haag de drie dinsdagen voor Prinsjesdag op dinsdag 15 september een heuse Koningstour. Met een stadsgids wordt de route van de Gouden Koets verkend en wordt alles verteld rondom deze feestelijke dag: van erewachten tot pracht en praal en van woon- en werkpaleizen tot de historie van de Ridderzaal.

De ridderzaal in Den Haag

De ridderzaal in Den Haag

De wandelingen duren anderhalf uur onder begeleiding van stadgids Remco Dörr en vinden plaats op dinsdag 25 augustus, 1 september en 8 september. Ze starten om 13.00 uur bij de VVV aan het Spui. De kosten zijn €8,50 per persoon (+€ 2,50 servicekosten per boeking) en de tour is te boeken via VVV Den Haag.

 

ZIE OOK: Een dagje Den Haag

 

Begin je bezoek aan Den Haag bij de VVV

VVV Den Haag ligt centraal in de binnenstad, nabij diverse parkeergarages en op loopafstand van het Centraal Station. Van stadsplattegronden en OV vervoersbewijzen tot hoteltips en van de beste restaurantideeën tot het boeken van excursies, in de winkel aan het Spui hebben ze het allemaal. Vanaf april 2015 is de VVV op zondag zelfs van 10.00-17.00 uur open zodat de behoeften van de bezoekers zeven dagen per week wordt voorzien. Op de doordeweekse dagen waren de openingstijden al uitgebreid naar 20.00 uur.

 

 

Comments are closed.