Baden in pure luxe

Luxe cruiserederij Seabourn onthult beelden van de indrukwekkende, innovatieve all-suite, all-veranda luxeaccommodatie aan boord van Seabourn Encore, het nieuwste luxeschip van de rederij dat eind 2016 in gebruik wordt genomen. Net zoals de rest van het interieur van Seabourn Encore, zijn ook de suites ontworpen door topdesigner Adam D. Tihany. Hij slaagt erin moderne designelementen en innovaties perfect te laten aansluiten bij de ingetogen elegantie waarvoor Seabourn bekendstaat.

De penthouse suite op de Seabourn Encore

De penthouse suite op de Seabourn Encore

Seabourn Encore telt 300 ruime, smaakvol ingerichte suites, allemaal met een privéveranda. De afmetingen van de suites op het schip variëren van bijna 30 m2 voor de standaard verandasuite, plus een privéveranda van maximaal 7 m2, tot liefst 120 m2 voor de luxe Wintergarden suites, met veranda’s van bijna 20 m2.

Zoals op al onze schepen zullen de gasten zich meteen thuis voelen zodra ze de deur van hun suite aan boord van Seabourn Encore achter zich dichttrekken,” aldus Richard Meadows, President bij Seabourn. “De suites bezitten heel wat innovatieve faciliteiten en eigen accenten die karakteristiek zijn voor Seabourn. Ze zijn bijzonder stijlvol ingericht, wat onze gasten altijd enorm waarderen en ook van ons verwachten.

 

ZIE OOK: Seabourn onthult namen van nieuwste schepen

 

Gasten beschikken over een ruime accommodatie met opvallende designelementen, een smaakvol interieur en overvloedig licht. De suites zijn geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Seabourn en roepen een huiselijke sfeer op, met een hoogstaande afwerking, fraai meubilair en prachtig mahoniehout. In elke suite zijn er subtiele verwijzingen naar de zeevaart, zoals de blauwwitte vloerbedekking en de wit geborduurde hoofdeindes. De trendy luxebadkamers zijn in marmer en in de Penthouse Suite kunnen de gasten met een glazen sierwand in de woonkamer een aparte privéslaapkamer creëren.

De Personal Suite Steward(ess) zorgt onder meer voor welkomsthapjes en champagne, een selectie designzepen, een puur verwenbad, het bijvullen van ijs en bar, de wasservice, hulp bij speciale verzoeken en het in gereedheid brengen van de kamers voor de gasten gaan slapen, zodat u in een bad van luxe naar de bestemmingen kunt. De in-suite accommodatie omvat onder meer een comfortabele leefruimte, een groot tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een aangename, aparte ruimte om te genieten van het ruime zicht op de oceaan of een in-suite diner, een ruime opberg- en inloopkast met een persoonlijke kluis, een keur aan kussens en een gratis minibar die dagelijks wordt bijgevuld met de voorkeursproducten en selectie van wijn en drank van de gasten.

 

 

Bovendien zijn er tal van ontspanningsmogelijkheden, zoals een interactief flat-screen tv-systeem met honderden films, muziek, Seabourn Encore-uitzendingen met lezingen en rechtstreekse beelden van de brug, evenals een selectie televisie- en radiozenders. Elke badkamer beschikt over een full-size bad, douche, tweepersoonswastafel en speciale badproducten van Molton Brown, maar de absolute blikvangers zijn de gepolijste steen, glimmende kranen en blinkende spiegels.

Op Seabourn Encore sluiten de moderne designelementen en innovaties perfect aan bij de ingetogen elegantie waarvoor Seabourn bekendstaat. Het schip van 40.350 BRT krijgt een extra dek en grotere gemeenschappelijke ruimtes. Het biedt plaats aan 600 gasten (op basis van tweepersoonsbezetting). Elke suite aan boord beschikt over een eigen veranda. De cruisemaatschappij heeft speciaal voor Seabourn Encore een nieuwe microsite ontwikkeld. Alle details, het allerlaatste nieuws, beeldmateriaal en zelfs een aftelklok met ‘Sunsets until launch’ zijn er te vinden. Zo krijgen gasten een kijkje achter de schermen van het schitterende nieuwe luxeschip van Seabourn.

Comments are closed.