Seabourn onthult namen van nieuwste schepen

De bekroonde cruisemaatschappij Seabourn heeft de namen van haar twee nieuwe schepen bekendgemaakt, die beide geïnspireerd zijn op haar huidige vloot. De namen luiden Seabourn Encore en Seabourn Ovation – het eerste schip wordt eind 2016 aan de ultra-luxe vloot toegevoegd en het tweede in de lente van 2018.

dek-cruise-seabourne

Uitbreiding

Met de Seabourn Encore en Seabourn Ovation breidt Seabourn haar populaire en hoog aangeschreven Odyssey-klasse uit. Beide schepen bouwen voort op het succes van Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest. Toen deze schepen tussen 2009 en 2011 in gebruik werden genomen, bracht de Odyssey-klasse een omwenteling teweeg in de wereld van de luxecruises vanwege de grensverleggende accommodatie en innovatieve voorzieningen. De rederij won daarmee diverse prijzen. Seabourn Encore en Seabourn Ovation behouden de hoge ratio aan ruimte per gast die Seabourn eigen is, evenals de heel persoonlijke service met bijna één personeelslid per gast. Met de twee nieuwe schepen beschikt Seabourn over de modernste, ultra-luxe vloot in de cruise-industrie.

“Seabourn Encore en Seabourn Ovation brengen een ode aan de huidige vloot: niet alleen is het scheepsontwerp buitengewoon, de schepen bieden hun gasten ook een unieke ervaring aan boord,” aldus Richard Meadows, President bij Seabourn. “Beide woorden, Encore en Ovation, zijn een eerbetoon aan het enorme succes en de uitstekende prestaties van onze huidige schepen. Het zijn perfecte namen om de uitbreiding van de Seabourn vloot te vieren.”

 

ZIE OOK: Cruisen door Europa

 

Seabourn Encore en Seabourn Ovation krijgen een extra dek en grotere gemeenschappelijke ruimtes. De moderne designelementen en innovaties sluiten perfect aan bij de ingetogen elegantie waar Seabourn bekend om staat. De nieuwe schepen van 40.350 BRT bieden elk plaats aan 604 gasten (op basis van tweepersoonsbezetting per stateroom). Elke suite aan boord beschikt over een eigen veranda.

 

 

Clubachtig design

Hospitality design icoon Adam D. Tihany zal het interieur van beide nieuwe schepen ontwerpen. Hij ontwerpt alle openbare binnen en buiten ruimtes, waaronder de eetgelegenheden, de Spa, de showrooms, het casino, de lounges, het buitenterras en de populaire Seabourn Square, het sociale middelpunt van het schip met een clubachtige sfeer.

Alle Seabourn schepen onderscheiden zich door ruime, zorgvuldig ingerichte suites, meestal met een eigen veranda; culinaire ervaringen in een keur aan restaurants; open bars overal op het schip; gratis heerlijke wijn bij de lunch en het avondeten; een bekroonde persoonlijke service en een ontspannen, gezellige sfeer waardoor gasten zich meteen thuis voelen aan boord. De Seabourn schepen reizen het hele jaar door over de hele wereld naar de meest populaire bestemmingen.

Via een speciale microsite biedt Seabourn een overzicht van het nieuwe ultra luxe schip. Hier wordt tevens informatie en nieuws over de voortgang gedeeld.

Comments are closed.