Seabourn start samenwerking met wereldberoemde chef Thomas Keller

Dineren aan boord van een cruiseschip wordt door Seabourn naar nieuwe hoogten gebracht door haar samenwerking met Amerikaanse chef en restauranthouder Thomas Keller. Het culinaire genie achter de drie Michelin-sterren restaurants – The French Laundry, Per Se, and Bouchon – introduceert zijn bekroonde Franse en Amerikaanse gerechten in 2015 op de ultra-luxe cruiseschepen van Seabourn.

Heerlijk dineren op een luxe cruiseschip

Heerlijk dineren op een luxe cruiseschip

Chef-kok Keller zal een variatie aan gerechten ontwikkelen die vanaf komend najaar in verschillende restaurants aan boord van de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest geserveerd zullen worden. De culinaire creaties worden bereid volgens specifieke richtlijnen en met ingrediënten van hoge kwaliteit, hetgeen zorgt voor een ongeëvenaarde dinerervaring op zee.

Seabourn werkt daarnaast met Keller samen aan de introductie van een nieuw restaurant van niveau. Dit restaurant wordt in het vroege voorjaar van 2016 onthuld op de Seabourn Quest, waarna het concept op de gehele vloot wordt geïntroduceerd, inclusief de twee nieuwe schepen die door Adam D. Tihany zijn ontworpen: de Seabourn Ecore en de Seabourn Ovation, die respectievelijk eind 2016 en begin 2018 in de vaart gaan. Keller zal zijn kennis en expertise eveneens gebruiken om de rederij advies te geven op het gebied van diverse aspecten van de culinaire processen.

“Er is geen chef-kok met meer talent of aanzien dan chef-kok Keller en wij zijn vereerd en verheugd dat een restauranthouder van dit kaliber ons culinaire aanbod aan boord naar een nog hoger niveau brengt”, aldus Richard Meadows, president bij Seabourn. “Zijn culinaire talent en geraffineerde gerechten zijn onvergelijkbaar en een perfecte match met onze gasten. Wij twijfelen er niet aan dat onze gasten net zo enthousiast zijn als wij om aan boord te proeven en te genieten van de gerechten van chef-kok Keller.”

Seabourn Lifestyle Images- Dining at The Restaurant

Seabourn Lifestyle Images- Dining at The Restaurant

“Onze wederzijdse filosofie, zorgt voor een samenwerking met Seabourn die onze restaurantgroep een enerverende nieuwe mogelijkheid biedt. Wij kijken ernaar uit om ons culinaire repertoire en beste gerechten met het uitstekende culinaire team van Seabourn te delen”, aldus Thomas Keller, chef-kok en eigenaar van de Thomas Keller Restaurant Group.

 

ZIE OOK: Holland America line biedt Middelandse Zee cruises aan met MS Noordam

 

Als culinaire leider in de cruise industrie, biedt luxe cruiserederij Seabourn haar gasten een culinaire ervaring die vergelijkbaar is met die van de beste restaurants in de wereld. De afgelopen twee jaar heeft Seabourn de titel “Best Culinary Cruise Line” ontvangen tijdens de SAVEUR Culinary Travel Awards van 2013 and 2014.

 

 

Thomas Keller is wereldwijd bekend vanwege zijn culinaire vaardigheden en bijzonder hoge normen. Hij heeft twaalf restaurants en bakkerijen die een nieuwe standaard hebben geïntroduceerd in de hospitality sector. Hij is de eerste en enige Amerikaanse chef-kok met drie Michelin-sterren en ook de eerste mannelijke Amerikaanse chef-kok die is onderscheiden met de ‘Chevalier of The French Legion of Honor’, de hoogste onderscheiding in Frankrijk. Hij heeft talloze onderscheidingen in ontvangst mogen nemen, waaronder de ‘Chef of the Year‘ Award van het Culinary Institute of America en de James Beard Foundation’s ‘Outstanding Chef’ en ‘Outstanding Restaurateur’ Awards. Zijn restaurants bevinden zich in Beverly Hills, Yountville, California, Las Vegas en New York. Chef-kok Keller is ook auteur van vijf kookboeken en uitgever van het magazine Finesse.

Comments are closed.