Luxe strandhuisjes op Kijkduin

Slapen op het strand? Uitgebreid tafelen op je eigen veranda met uitzicht op de Noordzee? Tot ver na zonsondergang borrelen op je privé-strand? Vanaf volgend voorjaar is het allemaal mogelijk op het strand van Kijkduin. Vanaf 1 april 2016 zijn er 20 strandhuisjes te huren voor het hele gezin. En niet zomaar huisjes, maar luxe hippe mini-villa’s die van alle gemakken zijn voorzien.

De Strandhuisjes bij Kijkduin

De Strandhuisjes bij Kijkduin

Op vakantieoorden zijn altijd prachtige strandhuisjes te vinden, maar aan de Nederlandse Noordzeekust waren ze nog weinig te vinden, maar in het voorjaar van 2016 gaat het eindelijk gebeuren. Dan start de opbouw van 20 luxe strandhuisjes op het Zuiderstrand van Kijkduin. De mooie gestileerde huisjes komen op ongeveer 5 meter afstand van het duin en op enkele tientallen meters van de Noordzee. Uniek aan deze bijzonder mini-villa’s is niet alleen het ontwerp en de ligging, maar ook de 12 meter afstand tussen de huisjes, waardoor het privacy-gevoel optimaal is. Daarbij waaieren de schuttingen van de huisjes open waardoor het gevoel ontstaat het strand helemaal voor jezelf te hebben.

 

ZIE OOK: Haal het maximale uit de herfstvakantie en bezoek Den Haag

 

Mini-villa’s

Vooral het in het oog springende en duurzame ontwerp van de strandhuisjes verrast. Mooie houten panelen, een hellend dak, grote schuifpuien, een ruime veranda, een lichte en stijlvolle inrichting en maar liefst twee slaapkamers. De huisjes hebben alles wat je van een vakantiehuis verwacht. Een woonkamer met grote tafel en zithoek, een open keuken met alle benodigdheden, waaronder een espressomachine, een mooie badkamer en een veranda met een fantastisch panoramisch uitzicht op de Noordzee. Daarbij heeft elk strandhuis een flatscreen tv, verwarming, een picknicktafel op het strand, strandbedden, gratis Wi-Fi en zonnepanelen voor de stroomvoorziening.

 

 

Veel privacy

Alhoewel de huisjes worden geplaatst op een rustig gedeelte van het Zuiderstrand, zit je er allesbehalve in the middle of nowhere. Rondom de strandhuisjes zijn talloze activiteiten mogelijk. Op een paar minuten loopafstand is het strandpaviljoen Suiderstrand te vinden: Daar is altijd een beheerder aanwezig die toezicht houdt op de strandhuizen. Vanuit het paviljoen wordt al naar gelang de wensen ’s morgen een kakelvers ontbijt bezorgd, ’s middags de lunch verzorgt of ’s avonds een heerlijk diner bereidt. Ook zijn er in Suiderstrand dagelijks allerlei sportactiviteiten te boeken, zoals surf- en kitelessen of zeilen met een catamaran. Er zijn talloze prachtige wandelroutes door het duingebied, een golfbaan en een zwembad te vinden. En mocht het weer even iets minder zijn, dan zit je in een paar minuten zo in de binnenstad van Den Haag. Parkeren is gratis in Kijkduin en kan op de openbare parkeerplaats, op 5 minuten lopen van de strandhuisjes. Daar staat voor de tijdelijke strandbewoners van de mini-villa’s een bolderkar te wachten waarmee alle bagage makkelijk naar het strandadres kan worden vervoerd.

Nu al reserveren

De strandhuisjes bieden plaats aan vijf personen per huisje en zijn van 1 april tot en met 31 oktober te huur. Maar zijn nu al te reserveren. De huisjes komen ten zuiden van de boulevard van Kijkduin te staan. Voor twee volwassenen met twee a drie kinderen zijn de strandhuisjes te huur vanaf 300 euro voor een midweek. Deze prijzen variëren in het hoogseizoen, tijdens vakanties of met weekendboekingen. De huisjes voor een periode van maximaal drie weken te huren.

Comments are closed.