Augustus excursiemaand in Den Haag

Met nog bijna een maand vakantie voor grote delen van Nederland staat augustus in Den Haag in het teken van excursies. Van een rondleiding door verschillende kerken en gebouwen tot een gezellige stadsrit in een tuk tuk, met de excursies worden de best bewaarde geheimen van Den Haag onthuld. Of bekijk de stad door de ogen van de Hagenezen en Hagenaren. Wandelen, fietsen, varen en een rondrit met een gouden koets. Het kan allemaal in Den Haag.

Op excursie in Den Haag

Op excursie in Den Haag

Uitgelichte excursies

Uit het grote aanbod excursies, die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te beleven zijn, zijn vele voorbeelden te noemen. Speciaal tijdens deze maand kan er bijvoorbeeld elke zaterdag deelgenomen worden aan een rondleiding door twee bijzondere Haagse kerken; de protestantse, Koninklijke Kloosterkerk en de katholieke St. Jacobuskerk. Of een tuk tuk stadsrit die speciaal voor de zomermaanden is ontwikkeld en maak in een korte tijd kennis met de highlights van de stad van centrum tot strand en weer terug. Of beleef Duister Den Haag ’s avonds laat tijdens deze spannende en bloederige stadswandeling door de Hofstad.

 

ZIE OOK: Een dagje Den Haag

 

Begin je bezoek aan Den Haag bij de VVV

VVV Den Haag ligt centraal in de binnenstad, nabij diverse parkeergarages en op loopafstand van het Centraal Station. Van stadsplattegronden en OV vervoersbewijzen tot hoteltips en van de beste restaurantideeën tot het boeken van excursies, in de winkel aan het Spui hebben ze het allemaal. Vanaf april is de VVV op zondag zelfs van 10.00-17.00 uur open zodat de behoeften van de bezoekers zeven dagen per week wordt voorzien. Op de doordeweekse dagen waren de openingstijden al uitgebreid naar 20.00 uur.

 

 

Den Haag

Sommige plekken sluit je voor altijd in je hart. Den Haag is er zo een. Stad van vrede en recht. Van stad en strand. Van nieuwe stijlen en oude meesters, winkels en vorstelijke paleizen met boeiende geschiedenis. Van exotische keuken en Hollandse vishaven. Van internationale rechtspraak en wijsheid van de straat. Van Hagenaars én Hagenezen. In de stad bloeit cultuur en dans in en buiten de theaters en zijn de winkels 7 dagen per week geopend voor een onvergetelijke shopervaring. En met de eerste voorjaarszon, lonken het 70 (!) meter diepe strand, de loungebanken van de paviljoens en de sportieve prestaties van surfdudes en zeilers. Een bezoek aan Den Haag is allesbehalve alledaags.

Comments are closed.