Gratis hulp van vliegexperts tijdens Thailand beldagen

Na het succes van de eerste ‘Beldagen’ organiseert vliegticket vergelijker VliegenNaar a.s. donderdag 6 en vrijdag 7 augustus speciale ‘Thailand beldagen’. De redactie en het vluchtaanbiedingen testteam van de website zitten dan klaar om consumenten te helpen de goedkoopste tickets naar Thailand voor hun reisperiode te vinden.

Thailand

Thailand

Na het succes van de eerste ‘Beldagen’ organiseert vliegticket vergelijker VliegenNaar a.s. donderdag 6 en vrijdag 7 augustus speciale ‘Thailand beldagen’. De redactie en het vluchtaanbiedingen testteam van de website zitten dan klaar om consumenten te helpen de goedkoopste tickets naar Thailand voor hun reisperiode te vinden.

 

ZIE OOK: Zonsondergang Thailand: dé 10 mooiste plekjes

 

Thailand de tweede bestemming waarvoor speciale beldagen plaatsvinden. Ferguson:

Naar Thailand gaan relatief veel individuele reizigers die graag zelf hun reis samenstellen. De behoefte aan advies is dan ook relatief groot voor deze bestemming en de prijsverschillen zijn groot. Dat betekend dat er dus met goed zoeken ook veel te besparen is.

 

 

Bel gratis met het VliegenNaar.nl testteam op 020-7630554

Op vrijdag 7 augustus kan iedereen die moeite heeft met het vinden van de beste ticketdeals naar Thailand gratis bellen met VliegenNaar. De vliegexperts op de redactie en het testteam van zijn tussen 09.00 en 19.00 uur bereikbaar op 020-7630554. De eerste beldag op donderdag 6 augustus is exclusief voor de Thailand Flight Alert abonnees. De Flight Alert is een gratis e-mail service die consumenten attendeert als luchtvaartmaatschappijen nieuwe aanbiedingen publiceren die voldoen aan hun wensen.

Over VliegenNaar.nl

De missie van Vliegennaar.nl is het zoeken en boeken van voordelige vliegtickets makkelijker en leuker maken middels handige tools, tips en services. Zo tref je op site naast de hierboven genoemde Flight Alert Service, ook de Deal Date Spotter, die de goedkope reisdata toont voor je bestemming, en een tool die het mogelijk maakt om met 1 zoekopdracht tot op acht websites de vliegticketprijzen te vergelijken voor jouw reisdata.

Comments are closed.