Zonsondergang Thailand: dé 10 mooiste plekjes

Contributor Sander liet vorig jaar augustus alles achter in Nederland om voor onbepaalde tijd door Thailand te reizen. Zonder baan, spullen of enige vorm van zekerheid gingen hij en zijn vriendin Mariska het avontuur aan. Met als uitzonderlijk resultaat vertelt Sander ons de 10 favoriete plekjes in Thailand om de zonsondergang te bekijken!

Na vele bijzondere maanden, kunnen we concluderen dat we nog lang niet uitgekeken zijn op dit prachtige land. We genieten intens van alles wat Thailand te bieden heeft. Het bergachtige landschap in het noorden, het chaotische leven in Bangkok, de afgelegen en onontdekte grensplaatsjes in het westen maar bovenal het relaxte eilandleven in het zuiden. In alle rust genieten we van de zon die langzaam verdwijnt aan de horizon. De laatste zonnestralen kleuren onze gezichten oranje en laten ons keer op keer sprakeloos achter.

10x zonsondergang Thailand

1. Phra Nang Beach, Railay Beach

Sunset Railay best beach

2. Koh Lanta, Khlong Khong Beach

Koh Lanta

3. Pai Canyon

Pai

4. Koh Phangan, Thong Sala Beach

Koh Phangan

5. Koh Khood, Ao Noi

Koh Kood

6. Tiger Cave Temple, Krabi

Zonsondergang Krabi

7. Koh Samui, Ban Khao

Koh Samui

8. Meer van Songhkla

songkhla-meer1

9. Koh Tao, Tao Thong Villa

Koh Tao

10. Railay Beach, Krabi

Phra Nang Beach

Wat is jouw favoriete plek voor de zonsondergang?

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Comments are closed.