Livigno à la carte

Sportieve fijnproevers kiezen voor de vakantieregio Livigno (Lombardijen). De Italiaanse regio heeft voor wandelaars en fietsers een vijftal culinaire routes op de kaart gezet. De verschillende routes laten wandelaars, bikers en culinaire fans de hele zomer genieten van de Italiaanse keuken. Traditionele recepten en sportieve activiteiten vormen de ingrediënten voor deze gastronomische routes voor lekkerbekken.

Avontuurlijke fijnproevers in Livigno, foto: C. Freeman

Avontuurlijke fijnproevers in Livigno

De culinaire routes combineren inspanning en natuur met genieten van een welverdiend streekgerecht op de mooiste plekjes in de bergen. Er is voor ieder wat wils, voor de beginnende hiker tot de meer gevorderde avonturier. De kortste route, naar berghut Alpisella Valley, heeft een lengte van 2,4 kilometer en duurt ongeveer 30 minuten. De langste trail is 10,2 kilometer en leidt gasten in circa 2,5 uur naar Alpe Trèla.

 

ZIE OOK: Livigno deze zomer het mekka voor mountainbikers

 

Livigno Card

Met de Livigno Card, die alle vakantiegangers gratis ontvangen als zij in een partner accommodatie verblijven, wordt vakantie in de regio een avontuur. Door gebruik te maken van het activiteitenprogramma wordt iedere dag anders. Zo kunnen gasten de geheimen van de traditionele keuken van Italië ontdekken met de ‘Nature & Flavour’ activiteiten of deelnemen aan ‘Hiking & Trekking’ activiteiten. Kinderen beleven een onvergetelijke vakantie met het ‘Family & Kids’ programma. Wie niet in een partner accommodatie verblijft, kan de kaart aanschaffen voor € 40,-.

 

 

Comments are closed.