Topvakanties met de hotste reis-startup van 2015

Bij ons is het inmiddels wat afgekoeld, maar in sommige delen van Europa haalt de temperatuur nog dagelijks de 35 graden. Drommen toeristen trekken naar het zuiden om dure sangria te drinken of bruin te worden op drukke stranden. Zo hoeft het niet te zijn. Er is een hele ris Europese steden waar meer te ontdekken valt: geheime stadsstrandjes, knusse buurtcafés of vers gemaakte gelato. En dat alles weg van de toeristische drukte, midden in het lokale leven. Hoe je die prachtige stekjes vindt? Gewoon, door op pad te gaan met een local! Op Trip4realworden unieke tours aangeboden, ontwikkeld en begeleid door bewoners. En met succes: EU-Startups riep het platform uit tot een van de hotste reis-startups van 2015.

Trips4real

Trips4real

Cocktail op het dak, mojito aan het water

Naar Parijs? Ga na je Eiffeltoren-selfie meteen door naar het meer in het Bois de Boulogne.Hier zit Dustyn klaar met de picknick en daarna neemt hij je mee voor een tour door de buurt – uiteraard met een regelmatige stop voor Franse kaas, charcuterie en heerlijke rosé. Of wacht tot de zon wat lager staat en spreek af met Mariette voor cocktails op de dakenvan de stad. Ze laat je de dakterrasbars zien die Parijzenaren graag geheim houden, waaronder een met uitzicht op de Seine. Als je naar Barcelona gaat, vermijdt dan het stadsstrand, tipt Marta. In plaats daarvan brengt ze je naar Platja del Pinsom te wakeboarden, jet-skiën, kayakken of te relaxen. Mojitos zijn er ook. Liever in een zeilboot het water op? Spreek dan af met Fabio en neem je vrienden mee, jullie hebben de boot voor jezelf.

 

ZIE OOK: 7 dingen om te doen, zien of proeven in Rome

 

Van discobal tot sterrenhemel

Is Rome je droombestemming? Leer dan echt Italiaans ijs maken met Daniela of ga naar de Tiber voor een spetterende rafting sessie. In beide gevallen zie je een totaal andere kant van de stad. In de Engelse hoofdstad staat Christabel klaar om je mee terug te nemen naar de jaren ’70. Discoballen, cocktails, veel vintage muziek en uitzicht op Regent’s Canal – Londen glitter in al haar glorie. Surfer Felipe is je gids in Lissabon. Hij laat je maximaal genieten op de beste surfstranden van de stad en zorgt er in een paar lessen voor dat ook jij soepel over de golven glijdt. Wie een eilandvakantie op het oog heeft, gaat op Mallorca wijngaarden verkennen in een oldtimer of een nacht op pad met fotograaf Jaime. Meer nachtelijk moois zie je op astronomie safari op La Palma, waar Ana je meeneemt naar de sterren.

 

 

Over Trip4real

Trip4real is een nieuwe, revolutionaire manier om een nieuwe stad of bestemming te ontdekken zonder gebruik te maken van de standaard toeristische voorzieningen. Unieke tours worden ontwikkeld en begeleid door locals en zorgen voor een persoonlijke en authentieke reiservaring. Het peer-to-peer platform biedt ondernemende locals de mogelijkheid om tegen betaling een activiteit te creëren en delen met reizigers. Het internationale reisplatform stimuleert duizenden micro-ondernemers per bestemming.

Comments are closed.