Miljoenste bezoeker denhaag.com is een feit

Een jaar na lancering heeft de toeristische website van Den Haag, denhaag.com, een nieuwe mijlpaal bereikt. Gisteren mocht Den Haag Marketing de miljoenste bezoeker op haar consumentenwebsite verwelkomen. ‘Dit is wederom een mijlpaal’, aldus Marco Esser, directeur Den Haag Marketing. De meeste bezoekers komen uit Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië en Frankrijk.

Schot in de roos

Marco Esser, directeur Den Haag Marketing: ‘Denhaag.com is een schot in de roos. Met eerder al de erkenning in de vorm van de Dutch Interactive Award en nu de mijlpaal van de miljoenste bezoeker kan die conclusie getrokken worden. We zien ook dat steeds meer partners in de stad in hun uitingen verwijzen naar denhaag.com. Dat is een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling. Zodoende wordt denhaag.com echt dè toeristisch-culturele website voor inwoners en bezoekers van onze mooie stad achter de duinen.’

 

ZIE OOK: Contributor Griete doet een dagje Den Haag

 

Een jaar na lancering heeft de miljoenste bezoeker de consumentenwebsite van Den Haag bezocht. De meeste bezoekers komen uit Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië en Frankrijk. Met een totaal aantal bezoeken van ruim 1.3 miljoen verwelkomt denhaag.com bijna 75% nieuwe bezoekers en daarnaast bezoekt ruim 25% van de bezoekers de website meerdere keren. De komende maanden blijft Den Haag Marketing haar consumentensite doorontwikkelen om de bezoekers te blijven interesseren, informeren en enthousiasmeren voor de stad Den Haag.

 

 

Na lancering vorig jaar is denhaag.com door Den Haag Marketing doorontwikkeld. Zo heeft de organisatie achter de website in samenwerking met Fabrique en Q42 vorige maand een innovatieve tool ontwikkeld. Strandgangers vinden op www.denhaag.com/nl/scheveningen niet alleen inspirerende tips, maar ook de actuele verkeersdrukte én de vrije plekken in de parkeergarages. Door het slim combineren van data worden bezoekers nog beter geholpen om naar Scheveningen te komen en is er de up-to-date reisinformatie beschikbaar.

Comments are closed.