Bobbejaanland pakt deze zomer uit met goochelduo Rob en Emiel

Tijdens de zomervakantie betovert het Nederlandse goochelduo Rob en Emiel de bezoekers van Bobbejaanland met magic- of mentalist-acts in hun show ‘The Wheel of Wonder’. De twee verweven magie met cabaret, verwondering en humor en zorgen hiermee voor verbluffende shows in het Bobbejaanland theater. Elke show is uniek door een draai aan ‘The Wheel of Wonder’, dat bepaalt welke acts de goochelaars tijdens de voorstelling zullen opvoeren. Zowel jong als oud zal smullen van deze ongeëvenaarde toverkunst.

Bobbejaanland

Bobbejaanland

Rob en Emiel vormen reeds 11 jaar een artiestenduo en hebben 20 jaar podiumervaring. Met hun magische trucs veroverden ze de hele wereld.

 

ZIE OOK: Het zomerseizoen van pretpark Bobbejaanland is weer begonnen

 

Elke voorstelling in Bobbejaanland is verschillend. Een draai aan het rad ‘The Wheel of Wonder’ beslist welke van de 15 verschillende acts het publiek te zien zal krijgen. De cabaretiers brengen telkens opnieuw een mix van stand-up comedy en mindgames. Hun verdwijntrucs, gedachten lezen en optische illusietrucs houden het publiek de hele tijd in spanning en laten daarbij de lachspieren goed werken. Met deze twee artiesten koos Bobbejaanland niet voor een klassieke show, maar voor een humoristisch en magisch spektakel met een ondeugend kantje. Rob en Emiel maken het verschil in hun optredens door hun originaliteit, het unieke aspect en de betrokkenheid van het publiek door hen te laten deelnemen aan de acts.

 

 

Het Sydney Opera House in Australië konden ze 17 keer doen uitverkopen, ze traden down under ook op tijdens het Fringe World Festival en reisden verder de wereld rond, van China tot Nigeria en Dubai. Ook in België betoverden ze het publiek eerder tijdens de Gentse Feesten. In 2009 werden Rob en Emiel benoemd tot Beste Mentalisten ter wereld. Ze wonnen 11 maal goud op het Nederlands kampioenschap goochelen, de Grand Prix en dit jaar nog de Hans Klok Award. Ze waren in tientallen tv-programma’s te zien, waaronder het bekende ‘De Wereld Draait Door’ op de Nederlandse zender VARA. Hun benoemingen en awards bewijzen dat ze tot de absolute wereldtop behoren. Dat Bobbejaanland zijn bezoekers de kans biedt hen deze zomer aan het werk te zien, is dan ook buitengewoon.

Comments are closed.