Voorleesmiddagen VVV Limburg Winkels

In de maand juli komt de Valkenburgse Mary Meurders, kinderboekenschrijfster van het boek ‘Het Drijvende Doolhof’, in iedere VVV Limburg Winkel een voorleessessie geven waarna de schrijfster op verzoek een boek kan signeren. Meer informatie treft u aan via www.meurdersmedia.com. Ook is in de VVV Limburg Winkels een ‘kindereiland’ ingericht met producten zoals een selectie kinderboeken, kleurplaten, spaarpotjes en knuffelkonijnen voor het goede doel – de Kindervallei in Houthem st. Gerlach. Dit alles in het kader van de nieuwe campagne ‘Met de familie erop uit’.

De voorleesmiddagen in Limburg met Mary Meurdersc

De voorleesmiddagen in Limburg met Mary Meurders

Met de familie erop uit

Net voor de schoolvakanties is VVV Zuid-Limburg gestart met de promotiecampagne ‘met de familie erop uit’. Met deze campagne wil VVV Zuid-Limburg de uitjes, activiteiten en attracties gericht op families in de regio, extra onder de aandacht brengen. Hiertoe is de speciale themapagina www.vvvzuidlimburg/familieuitjes in het leven geroepen.

 

ZIE OOK: Limburg heeft het beste toeristische imago

 

VVV Limburg Winkel

In de winkel kunnen de sterke punten van Zuid-Limburg benadrukt worden door te kiezen voor sterke thema’s. Toeristen en inwoners worden in eerste instantie getrokken door de authentieke panden waarin de meeste Limburg Winkels gevestigd zijn. Dit in combinatie met het moderne en fel gekleurde interieur, trekt de aandacht. Eenmaal binnen in de winkel krijgen toeristen en inwoners in één oogopslag te zien, wat er zoal te doen is in de regio. Dit door onder andere de thema’s wandelen, fietsen, auto rijden, bezinnen, koken en voor kinderen verder uit te werken. Ook de beleving in het concept van de Limburg Winkels speelt een belangrijke rol. De streek wordt getoond aan de hand van films over de regio, boeken, cd’s, dvd’s en klanten kunnen proeven aan Limburgse streekproducten. De medewerkers geven daarnaast extra informatie over de verborgen schatten in de omgeving. Ook kan men terecht voor diverse gratis brochures en actuele kranten.

 

 

Comments are closed.