Noordkust van Barcelona sterk in opkomst bij Interhome

De Noordkust van Barcelona wordt steeds populairder onder Nederlandse vakantiegangers. Dat bevestigt Interhome op basis van de nieuwste boekingscijfers. Onlangs opende de aanbieder van vakantiehuizen een nieuw servicekantoor in de badplaats Sant Vicenç de Montalt, in het hart van het gebied. Daarnaast breidde het bedrijf het aanbod uit met ruim 80 woningen, die inmiddels volop worden geboekt. Interhome voorziet een forse groei voor de regio.

De noordkust van Barcelona

De noordkust van Barcelona

Sant Vicenç de Montalt is als verblijfplaats geschikt voor gezinnen. Het biedt verschillende mogelijkheden om te leren zeilen of surfen en het beschikt over mooie zandstranden. Ook is er een 18-hole golfbaan in de buurt. Vanwege de gunstige ligging aan de kust en op slechts 30 kilometer van Barcelona, is de plaats ook een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de rest van Catalonië.

 

ZIE OOK: Bezoek de Moritz bierbrouwerij in Barcelona

 

De nabijgelegen plaats Mataró heeft een grote haven en diverse historische gebouwen. Op 27 juli is hier het lokale dorpsfeest ‘Festa de les Santes’ met veel stand up comedy, live muziek en ‘correfocs’, dansgroepen die vuurwerk gebruiken bij hun optredens.

Voor wie in Augustus in deze regio verblijft is het ‘Fiesta Mayor’ in de wijk Gracia van Barcelona een must. Er is veel live muziek en er zijn grote parades en activiteiten voor jong en oud. ‘Fiesta Mayor’ begint op 15 augustus a.s. en duurt een week.

 

 

De komende tijd zal Interhome actief op zoek gaan naar meer aanbod in deze regio, omdat het niet alleen voor de zomer, maar juist ook voor het najaar een perfecte uitvalsbasis is om stad en strand met elkaar te combineren.

Comments are closed.