Enthousiaste ondersteuners gezocht voor grootste duursportevenement ter wereld

Op 2 augustus aanstaande vindt in Limburg een van de grootste duursportevenementen ter wereld plaats: de IRONMAN, 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen. De Provincie Limburg en de gemeenten Maastricht, Sittard-Geleen en Valkenburg aan de Geul hebben samen hun krachten gebundeld om deze wereldberoemde, loodzware triatlonwedstrijd voor het eerst in Nederland mogelijk te maken.

De IRONMAN in Limburg. Foto: Wouter Roosenboom

De IRONMAN in Limburg. Foto: Wouter Roosenboom

Om dit evenement voor atleten, toeschouwers, vertegenwoordigers van de media en VIP’s van over de hele wereld onvergetelijk te maken, zijn enthousiaste en betrouwbare van verenigingsvrijwilligers nodig. Vrijwilligers ontvangen een

 

ZIE OOK: De 5 mooiste musea in Maastricht

 

Financiële vergoeding voor de vereniging, T-shirt, tas, cap, eten, drinken en afsluitende spetterende ‘after party’ voor alle vrijwilligers en betrokkenen

Geïnteresseerden kunnen kiezen uit verschillende werkgebieden. De organisatie probeert zoveel als mogelijk rekening te houden met de opgegeven voorkeur.

 • Registratie
 • Wisselzone
 • Zwemparcours
 • Fietsparcours
 • Loopparcours
 • Finishzone
 • Dopingcontrole
 • Pers
 • Logistiek/werkploeg
 • VIP
 • Bannerteam
 • IRONKIDS
 • Back office
 • Atletenservice

 

 

Van maandag 27 juli tot en met maandag 3 augustus verwelkomt IRONMAN Maastricht-Limburg graag elke ondersteuning. Geïnteresseerden kunnen voor 5 juli een mail sturen naar maastricht@ironmanvolunteers.com. Gevraagd wordt om in de mail de NAW-gegevens van de vereniging en een top 3 van de werkvoorkeuren te zetten.

Individuele geïnteresseerden kunnen zich ook aanmelden. De financiële vergoeding van individuen wordt gedoneerd aan Serious Request 2015 Heerlen.

Comments are closed.