ShoppingNight op je slippers

A.s. vrijdagavond is het zover dan start de negende editie van het grootste winkelevent van Nederland, ShoppingNight Den Haag. De ondernemers in de binnenstad zijn open tot middernacht en bieden gastvrijheid, entertainment en natuurlijk leuke acties en aanbiedingen. Dit jaar is het thema Summer & Sand in the City, waarmee de binnenstad van Den Haag ook de start van het WK Beach Volleybal op de Hofvijver viert. De binnenstad verdeeld in bekende stranden en landen zoals Hawaii, de Copacabana, South Beach, Ibiza, Koh Samui, Long Island en natuurlijk Scheveningen en Kijkduin.

Shopping Night den Haag 2015

Shopping Night den Haag 2015

GoodiebagBite

Zoals een oud gezegde klinkt: “op een lege maag is het slecht shoppen”. Diverse restaurants bieden van 18-19.30 de GoodiebagBite. Een heerlijke dagschotel incl. goodiebag voor Euro 15. Reserveren is aan te raden.

Van 50 meter lange Slipper Run tot Selfie

Niet alleen op de Hofvijver wordt er sportief gedaan. Tijdens ShoppingNight kan je de hele avond sportief aan de slag want het spelelement is overal aanwezig op tal van onderdelen.
Zo is er de Slipper Run, een zandbaan run track van 50 meter gebouwd. Hier kan je de hele avond op je eigen slippers zo hard rennen als je kunt. Voor de winnaars zijn er Braziliaanse merkslippers te winnen. Bij de Beach Body workouts en workshops leer je hoe je de in shape op het strand kan verschijnen. Bij deelname ontvang je een dagpas en maak je kans op een maandabonnement. Palmbomen, muziek, coffee en juice bars zorgen voor een echte strandsfeer.

Sportief in het spel kan je deze avond ook zijn bij de Copa Coopavond, het grote rad van Avontuur, compleet met showtrap, showmaster en Braziliaanse showgirls compleet met veren en hoge hakken. Test je reactiesnelheid bij de palmbomen in Koh Samui (Wagenstraat) van Catch a Coconut. Danseressen in traditionele Thaise kostuums maken de sfeer compleet. De Haagsche Bluf is veranderd in Ibiza compleet met Hippie Markt en Ibiza Style fotoshoot. Bij Long Island (Hoogstraat) ligt de boardwalk waarop mooie mannenmode wordt geshowd. De ultieme selfie van ShoppingNight maak je als je de skate girls bij South Beach (de Passage) volgt de Ocean Drive staat.

 

ZIE OOK: Den Haag in het teken van kinderactiviteiten

 

Stijlvolle afsluiting

Zodra het donker wordt start een spectaculaire 3D licht show waarbij het lijkt alsof een gebouw tot leven komt (t.h.v.Media Markt). Een zinderende afterparty start om 23.00 uur met DJ Lucien Foort (t.h.v.Credo).

WK Beachvolleybal

Met het thema Summer & Sand in the City, viert ShoppingNight Den Haag, de officiële opening van het WK Beachvolleybal, hét sportevenement van de zomer van 2015! Het vindt plaats op een unieke en historische plek, de Hofvijver in de Haagse binnenstad van 26 juni t/m 5 juli. Naast het feit dat het stadion zich drijvend op de Hofvijver bevindt, is het stadcentrum direct om de hoek van het evenement. Tijdens het WK Beachvolleybal wordt het Plein omgetoverd in een ware Beach Club en geniet je daar als bezoeker van een heerlijk hapje en drankje.

Let goed op de Facebookpagina en Instagram van ShoppingNight, voor winacties of inschrijven voor de Slipper Run of Beach Body Workshops/outs.

 

 

Algemene informatie

ShoppingNight is een succesvol initiatief van de Stichting Marketing Haagse Binnenstad. In 2007 was Den Haag de eerste Nederlandse stad met een dergelijk fashion evenement. In de afgelopen zeven edities is de ShoppingNight uitgegroeid tot een evenement waar in 2014 meer dan 100.000 bezoekers op af kwamen.

Comments are closed.