Emirates introduceert Hold My Fare

Luchtvaartmaatschappij Emirates maakt het gemakkelijker voor passagiers om een reservering te vergrendelen. Door middel van de nieuwe service Hold My Fare op de boekingspagina van Emirates hebben klanten de mogelijkheid om scherpe tarieven vast te houden tot 48 uur na de boeking.
emirates-a380-crew

Later boeken zonder hogere tarieven

Thierry Antinori, Executive Vice President en Chief Commercial Officer van Emirates licht toe: “Emirates is toegewijd in het vinden van innovatieve manieren om het online boeken nog gemakkelijker te maken voor passagiers. Met Hold My Fare vergroten we de flexibiliteit en kunnen passagiers in hun eigen tempo reisplannen bepalen. Klanten kunnen de details van hun reis later afronden met de wetenschap dat hun gekozen vlucht vergrendeld is en dat de tarieven niet worden beïnvloed.”

 

ZIE OOK: Ontdek een wereld van talen aan boord bij Emirates

 

Klanten kunnen de Hold My Fare optie selecteren op de betaalpagina van emirates.com. Hier ontvangen zij direct na het maken van de boeking een bevestigingsmail waarin vermeld staat tot wanneer de boeking beschikbaar is. Zodra de klant kiest voor de optie Pay now wordt de boeking definitief gemaakt.

 

 

Emirates lanceert Apple Watch app

Emirates lanceert Apple Watch app

Comments are closed.