Ontdek een wereld van talen aan boord bij Emirates

Passagiers aan boord bij Emirates kunnen tijdens de vlucht genieten van het nieuwste entertainment materiaal in meer dan 35 verschillende talen. De 2.000 kanalen die beschikbaar zijn via het geavanceerde ice inflight entertainment systeem krijgen maandelijks een update. Het aanbod van talen wordt hierdoor continu aangepast waarbij de diversiteit van talen gelijk blijft.

De A380 van Emirates

De A380 van Emirates

45 Miljoen passagier

Vorig jaar heeft Emirates meer dan 45 miljoen mensen naar 145 bestemmingen gevlogen. Het assortiment aan entertainment aan boord weerspiegelt de persoonlijkheid van de mondiale passagiers. Wanneer een reiziger gedurende de vlucht een taal wil horen waarmee een connectie is met thuis of als een passagier nieuwsgierig is naar een andere cultuur, dan heeft ice het perfecte aanbod voor deze reizigers.

 

ZIE OOK: Gratis Wi-Fi aan boord van de Emirates A380

 

“We houden goed in de gaten welke vorm van entertainment het beste in de smaak valt bij onze klanten en taal speelt een grote rol om tegemoet te komen aan de verschillende smaken van mensen”, aldus Patrick Brannely, vicepresident van Customer Experience, Inflight Entertainment & Connectivity bij Emirates.

 

 

Het ice systeem vertoont films in meer dan 10 Europese talen, inclusief de bekroonde films Amour, La Vie En Rose en Amelie in het Frans. In het Nederlands wordt onder andere de film Borgman aangeboden. Passagiers van Emirates kunnen voor vertrek zien welke films tijdens de vlucht worden aangeboden en zo hun ice filmmarathon inplannen op de site.

Bekroond entertainment systeem

Emirates’s ice entertainment systeem werd in 2014 voor de 10e keer op rij bekroond als ‘World’s Best Airline Inflight Entertainment’ tijdens de SKYTRAX World Airline Awards.

De nieuwe Airbus A380 en de Boeing 777 van Emirates biedt het ice systeem op grotere persoonlijke televisieschermen met HD-resolutie aan. Voor de First Class is dit 27-inch, voor de Business Class 20-inch en in de Economy Class kijken passagiers naar een scherm van 12.1-inch.

Comments are closed.