Emirates lanceert app voor Apple Watch

Luchtvaartmaatschappij Emirates, heeft onlangs de lancering van de app voor de Apple Watch aangekondigd. Vanaf 24 april, wanneer de Apple Watch beschikbaar is, kunnen passagiers van Emirates van over de hele wereld gebruik maken van de slimme functies en het strakke design van de Emirates app voor de Apple Watch. Emirates is hiermee de eerste luchtvaartmaatschappij in het Midden Oosten en Afrika die een app lanceert voor de Apple Watch.
emirates-trip-detail-boarding

Persoonlijke verbinding

“In de huidige moderne wereld speelt mobiele technologie een steeds belangrijkere rol in de reisbelevenis van onze passagiers. Doormiddel van de Apple Watch kunnen wij ons op een persoonlijker manier verbinden met passagiers en ze tijdens hun reis van up-to-date informatie voorzien”, aldus Alex Knigge, Senior Vice President Digital bij Emirates. “Ons team heeft de app voor de Apple Watch ontwikkeld met de moderne reiziger in gedachte, die zo met één simpele oogopslag op hun pols de meest belangrijke informatie verkrijgen.”

 

ZIE OOK: Ontdek een wereld van talen aan boord bij Emirates

 

De Emirates app voor de Apple Watch is een uitbreiding van de Emirates iPhone app; het is ontworpen als een metgezel voor de reizigers dat dynamische en specifieke informatie levert zoals live status updates van vluchten.

 

 

Klanten die de app installeren kunnen gebruik maken van functies zoals een overzicht van geboekte reizen, toegang tot up-to-date vluchtinformatie, tijdige notificaties wanneer gate nummers of bagagebanden veranderen en de app is te linken met Apple Passbook. De app verschijnt in het Engels, Frans en Duits.

emirates-trip-detail-gate-wijziging

emirates-trip-detail-trip

Comments are closed.