Princess Traveller official supplier van NOC*NSF

Op 7 juni vond in Breda de officiële ondertekening plaats van de samenwerking tussen Princess Traveller en NOC*NSF. Princess Traveller is hiermee official supplier van NOC*NSF en is er trots op dat de Olympische én de Paralympische ploeg de komende 4 jaar zullen reizen met de speciaal voor hen ontwikkelde Team NL koffers. Tim en Florentine Ouborg van Princess Traveller en Maurits Hendriks van NOC*NSF zetten in de zonnige binnentuin van het hoofdkantoor van Princess Sportsgear & Traveller hun handtekening onder de overeenkomst.

De nieuwe samenwerking tussen Princess traveller en NOC*NSF

De nieuwe samenwerking tussen Princess traveller en NOC*NSF

Na het tekenen van de overeenkomst werd de Team NL koffer onder begeleiding van danseressen uit Brazilië en muziek feestelijk geïntroduceerd. Onder de ruim 200 gasten waren veel (Olympische) (oud) topsporters en bekende Nederlanders, zoals Dinand Woesthoff, Frits Sissing, Teun de Nooijer, Jacques Brinkman, Tim Jenniskens, Sjoukje Dijkstra, Inge de Bruijn en Michael Boogerd. Rea Lenders, turnster, gaf een indrukwekkende demonstratie op de trampoline en hoopt zich tijdens het aankomend WK te kwalificeren voor Rio 2016. Pianist/entertainer Juni Juliet vermaakte de gasten met het speciaal voor de gelegenheid geschreven nummer ‘Rio’. Gedurende de hele middag konden de gasten genieten van de hapjes van onder andere driesterrenchef Jacob Jan Boerma, bereid op de Classic Multi Plate van Bourgini, het nieuwste merk van de familie Ouborg.

De Princess Team NL koffer

De Princess Team NL koffer

 

Tim Ouborg, managing director van Princess Traveller, is trots op de samenwerking met NOC*NSF.

Het is natuurlijk bijzonder dat wij als jong merk en projectpartner van NOC*NSF de koffers mogen leveren aan onze atleten. Zij reizen voortdurend de hele wereld over en gaan voor goud. Dat is een ambitie die past bij Princess Traveller. Ook wij willen de beste zijn en betaalbare topkwaliteit leveren. De Team NL-koffers zijn enorm sterk, superlicht en onverslaanbaar. Deze unieke, sportieve koffers, zullen vanaf kerst 2015 ook in de winkel liggen, zodat iedereen kan reizen als een èchte sporter. Het zou fantastisch zijn als de koffers na de Olympische en Paralympische Spelen van 2016 vol met medailles terugkomen.

Princess Traveller, inmiddels actief in 20 landen, ontving onder leiding van Tim en Florentine Ouborg reeds meerdere awards. Zo ontvingen zij dit jaar de Gouden FD Gazelle award voor snelst groeiende bedrijf in Zuid Nederland en de gerenommeerde internationale Red Dot design award voor de Power Box koffer met ingebouwde oplader. Dankzij de Princess Power Box kun je als reiziger altijd en overal bereikbaar zijn en zorgeloos op reis met je eigen oplaadpunt. Stroom om een mobiele telefoon of tablet op te laden is hiermee altijd binnen handbereik, waar ook ter wereld en hoe ver de reis ook gaat!

2 USB poorten

2 USB poorten

 

 

ZIE OOK: Droom weg bij 7 paradijselijke plekken in Brazilië

 

Comments are closed.