Turkish Airlines verzorgt huwelijksceremonie in de wolken

Turkish Airlines heeft het onlangs mogelijk gemaakt dat een stel elkaar aan boord van een vlucht het jawoord heeft gegeven. Een jaar nadat zij elkaar op een Turkish Airlines vlucht ontmoetten, trad het echtpaar op 6 mei met elkaar in het huwelijk.

Een bruiloft in de wolken

Een bruiloft in de wolken

Men zegt wel eens dat er liefde in de lucht hangt. Voor Vjera Mujović, een beroemde actrice uit Servië, werd deze liefde werkelijkheid toen zij vorig jaar tijdens een Turkish Airlines vlucht de liefde van haar leven ontmoette. Mujović, bekend van rollen in theaterproducties als Doornroosje, Alice in Wonderland en Junglebook, ontmoette Stefan Preis, een gewaarderde arts uit Duitsland, aan boord van de TK 342 vlucht van Istanbul naar Mongolië en de liefdesvonk sprong gelijk over.

 

ZIE OOK: Turkish Airlines voor de vierde keer beste luchtvaartmaatschappij van Europa

 

Op 14 mei 2014 reist Vjera Mujović met Turkish Airlines naar Istanbul om van daaruit verder te vliegen naar Ulan Bator in Mongolië. Op dezelfde dag vliegt Stefan Preis vanuit Duitsland naar Istanbul om daar met dezelfde Turkish Airlines vlucht naar Ulan Bator te reizen voor een welverdiende vakantie. Als de twee aan boord naast elkaar worden geplaatst, onstaat een nieuwe liefde. Ondanks de verschillende achtergronden, ontdekt het stel al snel dat ze over veel zaken hetzelfde denken en gelijke normen en waarden delen. Na de reis, bloeit de liefde verder en besluit het paar zelfs te trouwen.

 

 

Omdat Turkish Airlines een belangrijke rol heeft gespeeld in het bij elkaar brengen van de twee werelden van Mujović en Preis, heeft de maatschappij de huwelijksdroom van het stel mogelijk gemaakt. Op 6 mei gaven Vjera Mujović en Stefan Preis elkaar, aan boord van de TK 1082 vlucht van Belgrado naar Istanbul, het jawoord. Turkish Airlines verzorgde aan boord een ceremonie, inclusief bruidstaart, rozenblaadjes, live muziek en cadeautjes voor alle gasten aan boord. Uiteraard waren familie en vrienden van het echtpaar ook aan boord om de ceremonie bij te wonen.

In hun trouwringen hebben Mujović en Preis de stoelnummers van hun ontmoetingsvlucht laten graveren. Geen beter bewijs van het feit dat Turkish Airlines verwachtingen overtreft. Als de nummer één luchtvaartmaatschappij ter wereld op het gebied van aantal bestemmingen, hecht de maatschappij zeer veel waarde aan het samenbrengen van naties, culturen, bedrijven en vooral… mensen!

De video van de bruiloft is te bekijken op: https://www.youtube.com/watch?v=yifXM2_LGvE

Comments are closed.