Kamperen bij Nederlanders in Zweden

Vanuit een kano langzaam het land verkennen. Elanden spotten vanuit je tent of caravan. Het avondeten uit de rivier hengelen en roosteren boven een vuurtje. Slapen in de Zweedse natuur. Klinkt aantrekkelijk voor de zomer? Zweden hoort niet voor niets tot ’s werelds mooiste kampeerlanden. Doe eens een rondje langs Nederlandse campingeigenaren.
kamperen-zweden

Nederlandse campings in Zweden

Kamperen bij Nederlanders in Zweden is mogelijk. VisitSweden geeft een overzicht van de tien leukste campings in Midden-Zweden van Nederlandse eigenaren:

 

ZIE OOK:

 

  • Hätte Camping, Tranås, Småland
  • Otterbergets Bad & Camping, Hova, Västergötland
  • Camping Tiveden, Tiveden, Örebro län
  • Rådastrands Camping, Råda, VärmlandGräsmarksgården, Gräsmark, Värmland
  • Storängens Camping, Ransäter, Värmland
  • Sandaholm Camping, Årjäng, Värmland
  • Yxningens Camping, Gusum, Östergötland
  • Västanviksbadets Camping, Leksand, Dalarna
  • Falkudden Camping & Stugby, By Kyrkby, Dalarna

 

 

Zweden heeft 500 prachtige campings. Je vindt de campings van de Zweedse campingbond SCR van de regio Skåne in het zuiden tot aan Lapland in het noorden. Je kunt kamperen in steden als Göteborg en Malmö, op eilanden, in vissersdorpjes en in unieke natuurgebieden omringd door bossen en snelstromende rivieren. Dus pak je tent in, haak je caravan achter je auto of rijd in je camper komende zomer naar Zweden en zoek je favoriete camping uit.

Comments are closed.