Win een vliegtuig met VLM Airlines!

Om de lancering van haar nieuwe lijnvluchten te vieren, biedt VLM Airlines de unieke kans om uw eigen vliegtuig te winnen voor een heen- en terugreis op elke route van haar netwerk, voor u en 49 van uw familieleden, vrienden of collega’s.
vlm-win-a-plane-actie

Lijnvluchten naar populaire bestemmingen

Sedert begin dit jaar biedt VLM Airlines opnieuw lijnvluchten aan. Passagiers hebben de keuze uit dertien bestemmingen in zeven landen. Een nieuwe route verbindt Rotterdam met Hamburg. Er zijn verder lijnvluchten van Antwerpen naar Geneve, Hamburg en Southampton. Vanuit Luik zijn er vluchten naar Avignon, Nice, Venetië en Bologna. Er zijn ook lijnvluchten tussen Londen Luton en Birmingham met Waterford in Zuid-Oost-Ierland.

 

ZIE OOK:

 

Met de wedstrijd Win een vliegtuig kan u eender welke route kiezen! Vlieg vanuit Rotterdam naar Hamburg en ga op ontdekkingsreis in een cultureel en artistiek bruisende stad die duidelijk veel meer te bieden heeft dan enkel haar indrukwekkende haven. Of vlieg vanuit Antwerpen naar het Meer van Geneve. Of vertrek vanuit Luik en maak een onvergetelijke dagtrip naar de pausenstad Avignon in hartje Provence, of Nice, de hoofdstad van de Franse Azurenkust, of ga varen met een gondel door het wondermooie Venetië of verken het prachtige Bologna. Om slechts enkele bestemmingen te noemen.

 

 

Het te winnen vliegtuig biedt plaats aan 50 personen en geeft u het recht om elke stoel te vullen met familie, vrienden, buren of collega’s. U kan uiteraard ook kiezen voor een privévlucht met zijn tweetjes, samen met uw geliefde. Arthur White, CEO van VLM Airlines vertelt:

VLM Airlines brengt het plezier terug in de Europese korteafstandsvluchten. Er is gewoonweg geen betere manier denkbaar om onze nieuwe lijnvluchten te vieren, dan het aanbieden van een onvergetelijke reis voor u en uw favoriete metgezellen

Wil u deelnemen aan de wedstrijd Win een vliegtuig, bezoek dan de website van VLM Airlines: flyvlm.com/winaplane en geef antwoord op één gemakkelijke vraag. Deze wedstrijd staat open voor Belgen, Britten, Fransen, Duitsers, Ieren, Italianen, Nederlanders en Zwitsers ouder dan 18 jaar. Deelnemen kan tot en met 31 mei 2015. De loting vindt plaats op 7 juni.

De winnaar dient zijn vlucht op te nemen vóór 30 november 2015; het betreft een heen- en terugvlucht op dezelfde dag. Het wedstrijdreglement en de voorwaarden staan op de website www.flyvlm.com.

Comments are closed.