Ontdek NEMO nu tijdelijk op Rotterdam CS

Rotterdammers en andere passanten kunnen tot en met 17 mei NEMO ontdekken op Rotterdam Centraal Station in de Shell Eco-marathon Experience. Bezoekers kunnen meedoen aan de nieuwe workshop ‘Speel met een tekenmachine’. Tijdens deze workshop bouw je zelf een tekenmachine en kijk je wat er gebeurt. De opwindbare machine laat vilstiften op papier tekeningen maken.

NEMO is tijdelijk in Rotterdam te vinden

NEMO is tijdelijk in Rotterdam te vinden

NEMO op Shell Eco-marathon en Shell Energy Lab

De pop-up Experience op Rotterdam Centraal is een voorloper van Shell Eco-marathon en Shell Energy Lab van 21 t/m 24 mei in Ahoy. Tijdens deze events is NEMO aanwezig met vier verschillende workshops in het Work Lab. Zo kun je je eigen windmolen ontwerpen en bouwen aan een eindeloze knikkerbaan. In alle workshops staat een probleem of uitdaging centraal.

Daarnaast wordt de populaire tentoonstelling ‘Wonder of Wetenschap’ herplaatst tijdens Shell Eco-marathon. Deze tentoonstelling gaat over alledaagse, maar ook over verbijsterende natuurwetenschappelijke verschijnselen, zoals zwaartekracht, licht, geluid en statische elektriciteit.

 

ZIE OOK: Nemo trekt bijna 600.000 bezoekers in 2014

 

Over Science Center NEMO

NEMO is het grootste science center van Nederland en is voor bezoekers van alle leeftijden. NEMO laat een breed publiek op actieve wijze ervaren hoe fascinerend, leuk en nuttig wetenschap en technologie zijn. Dit doen we met een grote diversiteit aan programma’s, tentoonstellingen, activiteiten en evenementen.

Shell is hoofdpartner van de workshops in het Work Lab en de tentoonstelling Wonder of Wetenschap.

 

 

Over Shell Eco-marathon Experience, Shell Eco-marathon en Shell Energy Lab

De Shell Eco-marathon Experience is van 1 t/m 17 mei te bezoeken op Rotterdam Centraal Station. Shell Eco-marathon en Shell Energy Lab vinden plaats van 21 t/m 24 mei 2015 in en om Ahoy, Rotterdam. Jong en oud kan middels interactieve attracties, experimenten en activiteiten kennismaken met de wereld van energie, innovatie en mobiliteit.

Comments are closed.