NEMO trekt bijna 600.000 bezoekers in 2014

Wetenschapsmuseum NEMO trekt in 2014 naar verwachting 585.000 bezoekers. Dat is bijna 40.000 meer dan vorig jaar (545.842 bezoekers) – een groei van 7 procent. NEMO verwacht deze groei vast te houden met de komst van een forse uitbreiding op het unieke dakplein. Medio 2015 zal hier een nieuw restaurant openen, gevolgd door een interactieve, gratis toegankelijke buitententoonstelling.

Tentoonstellingen Energierijk en Wereld van Vormen

In Wereld van Vormen maakt de bezoeker kennis met meetkunde en vouw veelvlakken. NEMO maakt wiskunde hiermee een instrument dat je in de wereld om je heen overal kunt gebruiken. In de interactieve tentoonstelling Energierijk, over duurzame energie, vangt de bezoeker zoveel mogelijk energie uit licht, wind en water en zet hiermee allerlei bijzondere objecten in beweging.
 
De permanente tentoonstellingen maken deel uit van een serie grote vernieuwingen die NEMO in de komende jaren zal realiseren. Met deze vernieuwingen werkt NEMO aan de kwaliteit en de duurzame groei van haar activiteiten binnen en buiten het science center.
 

 
nemo-amsterdam

Comments are closed.