Air Transat hervat vluchten naar Canada

De Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat vliegt sinds 23 april weer tussen Schiphol en Canada.
air-transat-vliegtuig

7 keer per week naar Canada

Voor Air Transat zal dit het 25e seizoen worden waarin ze vluchten tussen Nederland en Canada aanbiedt. Evenals voorgaande jaren zullen Toronto (4x p/w), Vancouver (3x p/w) en Calgary (1x p/w) worden aangevlogen. European Commercial Director Nicole Conrad: “We kunnen niet wachten om met de vluchtoperatie te beginnen. Wij zijn inmiddels een bekend gezicht op Schiphol en zijn trots dat wij als Canadese luchtvaartmaatschappij vluchten tussen Nederland en Canada aanbieden.”

 

ZIE OOK: Persoonlijk inflight entertainment op alle Air Transat vluchten

 

De vloot van Air Transat bestaat uit 21 moderne Airbus toestellen (A310 en A330) die recent van een nieuw interieur zijn voorzien. Conrad: “Door deze upgrade van het interieur vliegen wij de passagiers nog comfortabeler naar hun bestemming. Zo zijn de stoelen in de A330 toestellen voorzien van 9 inch persoonlijke tv schermen en is er speciale ‘mood lighting’ geïnstalleerd. De vakantie begint eigenlijk al aan boord van onze vliegtuigen.”

 

 

Vluchtschema vanuit Nederland

Amsterdam – Toronto: ma/di/do/za
Amsterdam – Vancouver: di/za/zo
Amsterdam – Calgary: di

Comments are closed.