Rechtstreekse vlucht Amsterdam-Linköping met KLM

KLM vliegt je in anderhalf uur naar Linköping. Norrköping ligt op een uurtje per trein of auto van het vliegveld en dus is een combinatie tussen deze twee leuke steden zo gemaakt. Tel daar de waanzinnige Zweedse natuur bij op en je weekendje weg is een feit!
linkoping-zweden

Spectaculaire natuur

De plaatsen Linköping en Norrköping ten zuid-westen van Stockholm zijn verrassend pittoresk en liggen in een spectaculaire natuur. Tussen tientallen meren, eilandjes en oerbossen liggen deze nijverheids plaatsen met gezellige restaurants, een openluchtmuseum en mogelijkheden om in de stad te vliegvissen op zalm.

 

ZIE OOK: Win een weekend!

 

Net buiten Linköping vind je het bekendste kanaal van Zweden, het Götakanaal. Bekijk de beroemde trap van zeven opeenvolgende sluizen. Stap op een rondvaartboot of neem een kano.

 

 

VisitSweden verloot een weekend weg naar Linköping en Norrköping voor twee personen. Je vliegt met KLM naar Linköping, stapt daarna in je klaarstaande huurauto en hebt alle tijd om dit heerlijke stukje Midden-Zweden samen te ontdekken. En natuurlijk zorgt VisitSweden ervoor dat je overnacht en dineert in de leukste hotels in de regio. De actie loopt tot 1 mei via Facebook.

Comments are closed.