Voorjaarsactie Thalys bestemming Lille

Thalys brengt de lente in Lille binnen handbereik. Tot en met 3 mei zijn dagelijks 200 voordelige tickets beschikbaar in Comfort 2. Voor slechts 19 euro boeken reizigers een enkele reis naar de Noord-Franse stad. De actie* loopt tot en met 3 mei, voor reizen tot en met 3 augustus 2015.

Aanzienlijk goedkoper

“Tickets zijn nu tijdelijk aanzienlijk goedkoper. Bovendien kun je in een korte tijd een compleet andere stad ontdekken. In iets meer dan twee uur en dertig minuten reis je al vanaf Amsterdam naar Lille. Hier is van alles te zien en beleven. Zo mogen wielerfans de 113e editie van de klassieker Parijs – Roubaix natuurlijk niet missen.

 

 

Aanstaande zondag finisht de winnaar traditiegetrouw in het velodroom van Roubaix, op nog geen 15 kilometer van Lille. Wie daarna zin heeft gekregen om te fietsen, voelt zich in Lille helemaal thuis. Deze stad heeft namelijk een zeer aantrekkelijk fietsroutenetwerk”, aldus Patricia Baars, woordvoerder van Thalys.

 

ZIE OOK: Ontdek de spectaculaire rust van Lille

 

Comments are closed.