Winnares Blogtrippers bekend

Vandaag is op Eindhoven Airport de winnares bekend gemaakt van de Blogtrippers competitie. De campagne, waaraan Verkeersbureas.info, BedandBreakfast.eu, GWK Travelex en T-Mobile een belangrijke bijdrage leverden kwam vandaag ten einde na een periode van 1,5 maand.

vlnr: Hanny (Bed&Breakfast.eu, Patrick (Verkeersbureaus.info, Monique (de winnaars) & Eli (Eindhoven Airport)

vlnr: Hanny (Bed&Breakfast.eu), Patrick (Verkeersbureaus.info), Monque (de winnares) & Eli (Eindhoven Airport)

Meer dan 20.000 geinteresseerden

65 Deelnemers hebben op Blogtrippers.nl een profiel aangemaakt en content geupload. Meer dan 7.200 mensen stemden en meer dan 20.000 mensen gingen naar de actiewebsite om de profielen te bekijken en te stemmen.

 

ZIE OOK: Eindhoven Airport stuurt bloggers 2 weken Europa in

 

De 3 deelnemers met de meeste stemmen werden vandaag uitgenodigd op Eindhoven Airport om hun deelname te verdedigen. Uiteindelijk is Monique van de Sande uit Pijnacker de gelukkige winnares geworden. Zij overtuigde de jury (bestaande uit vertegenwoordigers van Verkeersbureaus.info, BedandBreakfast.eu en Eindhoven Airport) met haar enthousiasme, eigenwijsheid, instelling en vooral creatieve video content. Kijk maar eens op haar YouTube kanaal om te zien wat we bedoelen.

 

 

Monique zal in april gedurende 14 dagen 6 Europese bestemmingen aan gaan doen. Ze bezoekt achtereenvolgens Londen, Turijn, Athene, Kopenhagen, Porto en Budapest. Daar zal ze op de voor haar kenmerkende manier verslag gaan doen van deze steden, die onderdeel vormen van de meer dan 75 bestemmingen die je vanaf Eindhoven Airport kunt bereiken. Monique zal op 4 trips vergezeld worden door de professionele bloggers Sandra, Aniek, Kim en Denise.

De 4 trotse #blogtrippers reizigers #travelblogger #travelblog #wonderlust

Een foto die is geplaatst door Verkeersbureaus.info (@verkeersbureaus) op

Comments are closed.