Eindhoven Airport start zomerseizoen met 4 nieuwe bestemmingen

Met ingang van de zomerdienstregeling 2015 telt Eindhoven Airport drie nieuwe lijndienstbestemmingen, één nieuwe charterbestemming en een groot aantal frequentie verhogingen op bestaande routes. Passagiers kunnen deze zomer vanaf Eindhoven Airport naar 70 bestemmingen over heel Europa en Noord-Afrika. De zomerdienstregeling gaat in op zondag 29 maart en eindigt op zaterdag 24 oktober.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Nu ook naar Turijn

Nieuwe lijndienstbestemmingen zijn deze zomer de Italiaanse stad Turijn, het Engelse Manchester en Nador in Marokko. Als nieuwe charterbestemming wordt deze zomer de luchthaven van Gazipasa aangevlogen, nabij de Turkse stad Alanya. Frequentie verhogingen zijn er met name op de routes naar Lissabon (van 4 naar 14 vluchten per week), Kopenhagen (van 4 naar 7 vluchten per week), Valencia (van 3 naar 6 vluchten per week), Istanbul (van 4 naar 6 vluchten per week), Ibiza (van 8 naar 11 vluchten per week) en op de routes naar Warschau (van 7 naar 9 vluchten per week) en naar Krakau (van 3 naar 4 vluchten per week).

 

ZIE OOK: VVV Eindhoven

 

Deze zomer worden de bestemmingen Napels, Knock en Berlijn, in tegenstelling tot de zomerdienstregeling 2014, niet meer aangeboden vanaf Eindhoven Airport.

 

 

Een nieuwe service die Eindhoven Airport vanaf 1 april 2015 gaat aanbieden is de Fast Track Service waarbij passagiers die een Business Plus ticket hebben geboekt bij Ryanair, voorrang krijgen bij de Security Check op de luchthaven in Eindhoven. Het is de bedoeling dat in een later stadium ook passagiers van andere luchtvaartmaatschappijen van deze service gebruik kunnen maken. Op de website van Eindhoven Airport, is de exacte dienstregeling te vinden van alle 70 bestemmingen.

Comments are closed.