Succesvol bloggersevent bij Endemol

Afgelopen woensdag 25 maart, organiseerde Verkeersbureaus.info samen met host Endemol een evenement waarbij ‘de (video)blogger van toekomst’ centraal stond. Met een enorme opkomst van meer dan 50 bloggers, verkeersbureaus, airlines en touroperators mag Verkeersbureaus.info wederom spreken van een succesvol evenement.
Beyond-Borders-event-endemol

Presentaties & Video

In 3 sessies werden de aanwezigen voorzien van nieuwe kennis over SEO (Patrick Mulder), social media & bestemmingen (Liselore Stap) en ontvouwde Joost Geurtsen van Endemol Beyond hun ideeën over een nieuw reisprogramma waarbij ze bloggers als crowdsource én hoofdrolspelers willen inzetten.

Joost Geurtsen

Joost Geurtsen

Liselore Stap

Liselore Stap

Patrick geeft presentatie over SEO

Patrick geeft presentatie over SEO

De visuele revolutie

De visuele revolutie


Nieuw bij dit event was dat ook members van Travel Writers Manifest waren uitgenodigd. De organisatie voor het volgende event in juni is in volle gang en zal ook weer samen met een partner worden uitgevoerd.

Van het event is door Lars Sang Mo Boom en Niels Muñoz onderstaand reporter verslag gemaakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *