Dubbeltentoonstelling Anton Corbijn meteen al een succes

Afgelopen weekend werd de langverwachte dubbeltentoonstelling van Anton Corbijn feestelijk geopend. Meteen in het openingsweekend werd duidelijk dat de tentoonstellingen HOLLANDS DEEP in het Gemeentemuseum en 1-2-3-4 in het Fotomuseum Den Haag publiekslievelingen zijn
: de bezoekers stroomde in grote getalen toe. Verrast door het enthousiasme van het publiek gaan beide musea vanaf deze week ook op vrijdagavond open. Eerder dit jaar ging het Gemeentemuseum al op vrijdagavond open gedurende Mark Rothko.

Vrijdag open tot 21:00

Tijdens de looptijd van de tentoonstellingen van Anton Corbijn zijn beide musea iedere vrijdag open tot 21.00 uur. De Tuinzaal van het Gemeentemuseum is eveneens geopend, zodat er in aangename setting kan worden nagepraat en van een hapje en een drankje kan worden genoten. Ook de museumwinkel is tot 21.00 uur open.

 

ZIE OOK: Indrukwekkend eerbetoon aan Anton Corbijn

 

Voor deze avonden geldt een uitzondering op 22 mei en 5 juni : het Gemeentemuseum sluit dan om 17.00 uur, het Fotomuseum blijft wel open tot 21.00 uur. Vanaf 10 april is op vrijdagavond ook de tentoonstelling Holland op z’n mooist te bezoeken. De overige tentoonstellingen zijn op vrijdagavond gesloten. Bezoekers met een Museumkaart en jongeren tot en met 18 jaar hebben gratis toegang tot beide musea.

 

 

De tentoonstellingen van Anton Corbijn zijn nog te zien t/m zondag 21 juni 2015.

subtitel

Comments are closed.