ANWB Lentedagen: 18 en 19 april in Bussloo

Vier samen met de ANWB de start van het buitenseizoen tijdens de ANWB Lentedagen op zaterdag 18 en zondag 19 april in Recreatiegebied Bussloo, Gelderland. Een leuke dag uit voor iedereen die van fietsen, wandelen, kamperen, waterrecreatie, actieve vakanties of muziek houdt.
anwb-lentedagen-wilp

Proberen en ervaren

Bezoekers kunnen de nieuwste fietsen en wandelschoenen uitproberen, met een boswachter op pad, zich laten informeren over de nieuwste trends en producten door kampeer- of outdoor specialisten, workshops volgen, meedoen aan het NK Tent Opzetten en genieten van optredens van de populaire boyband B-Brave, maar ook van The Originals en voor de kleintjes Woezel & Pip. Tijdens het evenement worden er voor jong en oud meerdere activiteiten georganiseerd is het mogelijk om te kanoën, in een bal over het water te rennen en mee te doen aan een proeverij.

 

ZIE OOK: Kamperen a la Airbnb

 

Op zaterdag 18 april kunnen kampeerders hun krachten meten tijdens het NK Tent Opzetten. De voorronden beginnen om 10:00 uur, waarbij duo’s zo snel mogelijk een koepeltent op moeten zetten. De snelste tijden worden op een scorebord bijgehouden. In de middag rond 16:00 uur is de finale. De koepeltent wordt een grote (familie) tent waarmee de echte kampioen zich kan onderscheiden.

 

 

Voor wie op zoek is naar een caravan, kan daarvoor terecht bij de ANWB BOVAG Beurs Gebruikte Caravans op een speciaal gedeelte van het recreatieterrein. Ook als je juist jouw caravan wil verkopen ben je van harte welkom. ANWB-leden bieden hun caravan te koop aan voor particulieren. Voorafgaand aan de beurs zijn deze caravans op een groot aantal essentiële punten gecontroleerd door keurmeesters aan de hand van de BOVAG-aankoopcheck. Nieuw dit jaar is het caravanaanbod van erkende BOVAG-bedrijven. Ruim vijftig BOVAG-occasions met twaalf maanden garantie staan voor de bezoekers klaar.

Openingstijden en locatie

De ANWB Lentedagen op Recreatiegebied Bussloo, Kneuterstraat 38, 7384 CN in Wilp zijn op beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Comments are closed.