Les Castels Camping is baby- en peuterproof

Kamperen met baby’s en peuters zien ouders vaak als teveel gedoe. De luxe campinggroep Les Castels in Frankrijk laat graag het tegendeel zien en introduceert deze zomer diverse faciliteiten, bestemd voor jonge gezinnen en hun kleine grut.
Camping LA GARANGEOIRE

Sleutel naar babykeuken, geen gesjouw met babyspullen

Zo biedt Castel le Brévedent dit jaar een heuse babykeuken in het 18e eeuwse landhuis, hart van deze luxe camping in Normandië. De keuken biedt alle nodige apparaten om babyvoeding te bereiden en alleen ouders van baby’s en peuters t/m 2 jaar krijgen de sleutel van deze ruimte. Hier kunnen ze flesjes en hapjes klaarmaken, met de aanwezige flessenwarmer, babycook, magnetron en flessensterilisator. Er is een kinderstoel, een commode en een box waarin de baby geduldig op zijn kostje mag wachten. Wat de accommodatie betreft, beschikt de camping ook over aangepaste, voor peuters beveiligde stacaravans met babybedje, nachtlampje, hek en speelgoed. Dus geen gesjouw met babyspullen.

 

ZIE OOK: Vakantietrends in Frankrijk 2015

 

Familiebadkamers en babypakket

Op het terrein van Camping Castel L’Ardéchois is een speciale sanitairruimte voor gezinnen met kleine kinderen. Het blok heeft een speelse inrichting, verwijzend naar de Grotten van Chauvet in de Ardèche. Daarnaast zijn privé-familiebadkamers apart te reserveren, met bad, wastafel en toilet. Scheelt heen-en-weer lopen met alle badspullen.

camping-castel-ardechois

Van babyproof chalet tot eigen kinderdorp

Bij camping Castel Domaine de Sévenier in de Ardèche, vind je babyproof chalets met standaard een kinderbedje, kinderstoel, commode, babybadje, buggy en flessenwarmer. En vijfsterrencamping Sequoia Parc in de Poitou-Charentes introduceert dit seizoen het Funny Forest Village. Een nieuw, autovrij wijkje tussen de pijnbomen, met kleurrijke familiecottages rondom een volledig houten speeltuin. Ook hier zijn babyfaciliteiten standaard beschikbaar. Voor de grotere broertjes en zusjes (vanaf 3 jaar) bieden overigens 37 Castels Campings kinderopvang en/of Kinderclub-opties, veelal met Nederlandstalige begeleiding.
castel-domaine-de-sevenier

Vorstelijk kamperen

Les Castels is de pionier van luxueus kamperen. 50 Jaar geleden begonnen met kampeerfaciliteiten in de achtertuinen van kastelen en landhuizen, anno 2015 de grootste keten van vier en vijfsterrencampings op authentieke domeinen in Frankrijk. Comfort, kwaliteit en hygiëne zijn de sleutelwoorden. De Castels keten bestaat uit 41 campings – met naast staplaatsen ook huisjes, mobilhomes en glampingaccommodaties – door heel Frankrijk, waarvan 80% met vijfsterrenstatus. Meer informatie op www.camping-castels.nl.

Comments are closed.