Ontspannen en voordeling per trein naar Zuid-Frankrijk

Frankrijk staat bij de Nederlandse consument in de top 3 van favoriete zomerbestemmingen voor 2015, zo blijkt uit een enquête van de Vakantiebeurs. Het continuVakantieOnderzoek toont aan dat de meeste Nederlandse vakantiegangers in 2014 met de auto naar Frankrijk reisden, slechts 4% van de vakantiegangers ging met de trein naar Frankrijk. Voyages-sncf.com wil dit percentage in 2015 graag omhoog brengen en komt met een aantrekkelijke zomerpromotie.

zon-thalys

Zuid-Frankrijk per trein

Geen lange files, verveelde kinderen op de achterbank of dure tolwegen, maar milieubewust, stressvrij en extra comfortabel reizen. Dat zijn enkele van de voordelen van reizen per trein. Wie vroeg boekt kan ook nog eens heel voordelig met de trein op reis. Deze week boeken gasten de ‘Thalys Zon’ zomerpromotie op Voyages-sncf.com. Met deze actie zijn treinreizen voor komende zomer nu al boekbaar tegen een zeer gunstig tarief. In de zomermaanden vertrekt elke zaterdag een rechtstreekse trein vanaf Amsterdam via Schiphol en Rotterdam naar de Franse zuidkust. In de periode van 27 juni tot 29 augustus zijn de Nederlandse stations direct verbonden met de Franse vakantiebestemmingen Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Hoe eerder consumenten boeken hoe voordeliger de treinreis wordt.

 

ZIE OOK: Thalys: Hartig of zoet ontbijt

 

Zomerse rit direct van Nederland naar Zuid Frankrijk

De vakantie begint zodra de trein voorrijdt. De Thalys rijdt rechtstreeks vanuit Amsterdam in 5u45 naar Valence, in 6u19 naar Avignon, 6u43 naar Aix-en-Provence en in 7 uur naar Marseille. Met de ‘Thalys Zon’ zomerpromotie via Voyages-sncf.com zijn treinreizen nu al boekbaar voor komende zomerperiode. Voor treinreizen geldt, hoe eerder reizigers boeken hoe goedkoper de tickets zijn en hoe meer keuze uit beschikbare reisdata.

 

 

Heel Frankrijk bereikbaar met een paar klikken vanaf 2 april

Zomertickets voor TGV treinreizen tot en met 30 Augustus 2015 naar alle Franse regio’s zijn vanaf 2 April te boeken. Dan gaat de zomerverkoop van TGV voor reizen naar heel Frankrijk met vertrek uit Brussel Zuid, Parijs en Lille van start. Daarnaast biedt Voyages-sncf ook de nieuwe ‘V’ applicatie waardoor het boeken, beheren en aanpassen van treinreizen nog gemakkelijker wordt. De Voyages-sncf app is ontwikkeld voor iPhone, iPad Andriod en staat klaar in de App store en Google play.

Voor meer informatie over Voyages-sncf of voor het boeken van een treinreis, bezoek de Nederlandstalige website www.voyages-sncf.com. Vind Voyages-sncf.com op Facebook, download de Voyages-sncf app (voor iPhone en iPad) of neem contact op met een door Voyages-sncf erkend reisbureau.

Comments are closed.