Holland America Line lanceert “Ultieme Reizen” promotie

Holland America Line lanceerde onlangs haar “Ultieme Reizen” actie. Dit is een speciale promotionele actie met gereduceerde tarieven, een boordtegoed van maximaal US$ 400 per stateroom en flexibele boekingsvoorwaarden voor verschillende exotische cruises, bij boeking voor 31 maart 2015.

new amsterdam

Cruises die in aanmerking komen voor de actie, zijn geselecteerde cruises voor de periode herfst 2015 – voorjaar 2016 en bevatten onder andere cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Azië, Hawaï/Tahiti en het Panamakanaal. Ook diverse segmenten van de Grand Voyage cruises en de “Passage naar het Verre Oosten” maken onderdeel uit van de actie.

Met de “Ultieme Reizen” promotie ontvangen gasten, die een cruise van maximaal 19 dagen boeken, een boordtegoed van US$ 200 per hut (US$ 100 per persoon). Gasten die cruises van 20 dagen of langer boeken, ontvangen een boordtegoed van US$ 400 per hut (US$ 200 per persoon). Het tegoed is geldig voor de eerste en tweede gast in de hut. Daarnaast biedt de actie gereduceerde tarieven voor diverse exotische cruises.
 

ZIE OOK:
Holland America Line opent verkoop zomercruises 2016

 

Wij bieden onvergetelijke cruises aan naar enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld en de “Ultieme Reizen” promotie is een extra reden voor gasten om hun cruise nu te plannen,” aldus Orlando Ashford, President bij Holland America Line. “Met de genereuze boordtegoeden kunnen gasten het meeste uit de cruise halen en genieten van de eersteklas activiteiten en voorzieningen aan boord, zoals speciale diners, exclusieve wijnarrangementen en spa behandelingen.

De exotische cruises van Holland America Line zijn de ideale manier om wereldwijde bestemmingen te bezoeken en unieke ervaringen op te doen. Aan boord van de luxe, comfortabele en ruime, middelgrote schepen varen gasten naar wereldwijde bezienswaardigheden. Van de jungles in het Amazonegebied tot de ijsbergen van Antarctica en van het kristalheldere water van het Great Barrier Reef tot de oude hoofdsteden van Azië. Elk cruiseprogramma is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat op elke route de meest bijzondere en interessante havens worden aangedaan.
 

 
Enkele cruises die geboekt kunnen worden op basis van de “Ultieme Reizen” promotie zijn de 17-daagse cruise naar Hawaï met het ms Zaandam, vertrek op 20 september 2015; de 19-daagse cruise naar het Panamakanaal met het ms Oosterdam, vertrek op 27 september 2015; de 50-daagse cruise ‘Verhalen uit de Zuidelijke Stille Oceaan’ op het ms Amsterdam, vertrek op 27 september 2015; de 14-daagse cruise naar Australië en Nieuw-Zeeland met het ms Noordam, vertrek op 13 februari 2016; de 30-daagse cruise ‘Verkenningsreis Indonesië en zonsverduistering’ op het ms Volendam, vertrek op 1 maart 2016; verschillende segmenten van de 2016 Grand World Voyage, de 2016 Grand Voyage Zuid-Amerika en Antarctica en de 2016 Grand Voyage naar de Middellandse Zee.

Comments are closed.