Belangrijkste vakantieprovincie van Nederland biedt nieuwe activiteiten in 2015

De vier Gelderse streken Veluwe, Achterhoek, Regio Arnhem Nijmegen en Rivierenland bieden in 2015 veel nieuwe activiteiten. Op diverse beurzen in binnen- en buitenland presenteren de regio’s nieuwe activiteiten in een gezamenlijke stand.

Je kunt er inspiratie opdoen voor een kort of langer verblijf in een van de regio’s. Alle activiteiten voor het komend jaar zijn gebundeld in de vier regiomagazines. Haal in de stand een van de gratis regiomagazines en lees alles over de vier Gelderse streken.
 
ZIE OOK: Gelderland: Mooiste waterkant van Nederland
 

Speciale activiteiten

Het nieuwe routeplatform Gelderse Routes  wordt gepresenteerd. Het platform voorziet naast de website gelderseroutes.nl ook in een app én een promotiecampagne. Of je nu van wandelen, fietsen, paardrijden, kanovaren of skeeleren houdt, op de nieuwe website van gelderseroutes.nl vind je een groot aantal recreatieve routes overzichtelijk bij elkaar. Leuk is dat bij elke route écht lokale tips voor onderweg worden gegeven waarmee je op onbekende en verrassende adresjes komt. Er zijn ook tips voor speciale aanbiedingen, arrangementen en acties. Het startsein voor Gelderse Routes vindt plaats op de vakantiebeurs. Eind januari volgt de echte opening tijdens op de Fiets-en Wandelbeurs in de RAI.
 

 
Maar er zijn meer activiteiten in de Gelderse streken. In 2015 is het precies 125 jaar geleden dat de wereldberoemde kunstenaar Vincent van Gogh (1853-1890) is overleden. Dit feit wordt herdacht met een jaar lang tentoonstellingen en activiteiten op verschillende locaties met als thema 125 jaar inspiratie. Bijvoorbeeld in het Kröller-Müller Museum, bij de Tuinen van Appeltern en tijdens het World Streetpainting Festival in Arnhem.

Beurzen

De Gelderse streken presenteren zich de komende maanden op meerdere (inter)nationale beurzen in Nederland, België en Duitsland. De aftrap is op de Vakantiebeurs in Utrecht, van 14 t/m 18 januari. De stand van ‘Gelderland levert je mooie streken…’ bevindt zich tijdens die dagen in hal 10. De Gelderse streken presenteren zich tevens op de Vakantiesalon Antwerpen (22 t/m 26 januari) en op de Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam (31 januari en 1 februari) en in Antwerpen (28 februari en 1 maart). In Duitsland kun je inspiratie opdoen tijdens de Messe für Tourismus & Freizeit (31 januari en 1 februari) en Reise und Camping Essen (25 februari t/m 1 maart).

Comments are closed.