De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met veel vakantiebeurs nieuws en het fietsrondje van de maand januari. Veel leesplezier!

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere nieuws over de nieuwe app van Genius Travel en het fietsrondje van de maand December. Veel leesplezier!

Claude François, Frankrijks superster

In de jaren 60 en 70 scoorde de Franse zanger Claude François de ene hit na de andere. Hij was niet te stuiten. Hij ontwikkelde concepten, schreef muziek, startte zijn eigen platenmaatschappij, beheerste de jongerenmedia met een eigen maandblad en nu nog steeds wordt zijn muziek dagelijks gedraaid. Lees hier het hele artikel van Contributor Royan.

Claude-François-(Gilbert-Moreau-Lecoeuvre-Photothèque)

Claude François (Gilbert Moreau Lecoeuvre Photothèque)

Nooit meer zonder stroom met deze koffer met oplader

Princess Traveller introduceert een wereldprimeur: een handbagage koffer met ingebouwde oplader voor je mobiele telefoon of tablet. Zo heb je nooit meer een lege mobiel en kun je altijd je foto’s blijven delen en je blog updaten. Blogger konden deze koffer winnen! Lees hier het hele artikel.

2 USB poorten

2 USB poorten

Tiplijst evenementen 2015 in Den Haag

Den Haag heeft een topjaar achter de rug. Met een aantal unieke evenementen is de stad zowel nationaal als internationaal stevig op de kaart gezet. Zo heeft de stad bewezen een ideale congreslocatie te zijn met een vlekkeloze nucleaire top, de NSS. Lees hier het hele artikel.

Mauritshuis

Fiets & Wandelbeurs 2015: Het walhalla voor recreatieve fietser en wandelaar

Op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015 is het weer zover: De Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam-RAI. Het walhalla voor de recreatieve fietser en wandelaar is de grootste beurs in Europa in haar soort. Lees hier het hele artikel.

fiets-wandelbeurs-2105-banner

 

 

Fietsrondje januari: Amstel en Rondehoep vanaf Fiets en Wandelbeurs

Niet alleen maar kijken naar fietsen op de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam-RAI, maar ook een leuk rondje maken. Dat kan langs de Amstel en de polder de Rondjehoep: een opmerkelijke oase van rust en ruimte in een verder verstedelijkt gebied. Lees hier het hele artikel van fietsrondje.nl.

Fietsen langs de Waver

Fietsen langs de Waver

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Comments are closed.