Zweedse Campinggids 2015 is uit

De mogelijkheden voor kamperen in Zweden zijn overweldigend en de keuze is geheel aan jezelf. Wat te zeggen van een hoog in de bergen gelegen vakantiehuisje in Noord-Zweden of een vakantiehuisje aan zee, ergens aan de uitgestrekte kust?
campinggids-zweden

Een camping aan een diep donker meer, zo fraai dat het je de adem beneemt? Een stuga in een vakantiepark in de buurt van bijvoorbeeld de levendige stad Malmö of helemaal geïsoleerd in de diepe wouden van Småland met de dichtstbijzijnde buren flink wat kilometers verderop?

Ontdek Skåne per fiets

Ontdek Skåne per fiets

Hele jaar open

Veel campings in Zweden zijn het hele jaar geopend. Het aanbod van vakantiehuisjes varieert van eenvoudige trekkershutten of stuga’s tot aan volledig ingerichte en van alle gemakken voorziene bungalows. In de 32e uitgave van de nieuwe campingcatalogus ‘Swedish camping’ vind je de grootste selectie van campings en vakantiehuisjes in Zweden. Ook staat er praktische informatie in over het land en uitgebreide informatie (openingstijden, routebeschrijving en faciliteiten) over de bijna 500 campings in Zweden die aangesloten zijn bij SCR, de Zweedse Campingbond. De gids is gratis af te halen op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht in de stand van VisitSweden (hal 10 D040) van woensdag 14 januari 2015 tot en met zondag 18 januari 2015. Of stuur een email naar het kantoor van VisitSweden in Amsterdam: office.nl@visitsweden.com.

Europese campingkaart

ls je overnacht op een SCR camping en je hebt de Europese campingkaart, Camping Key Europe, dan biedt die een aantal voordelen:

  • Sneller in- en uitchecken.
  • Geldig in meerdere Europese landen.
  • Een ongevallenverzekering gedurende je verblijf op de camping
  • Korting op veerboten en op de huur van een auto of camper, pretparken, dierentuinen en restaurants

 

 
Camping Key Europe is het hele jaar geldig en is voor het hele gezin. Camping Key Europe kun je hier bestellen. Of je koopt ‘m bij een aangesloten camping van SCR, voor 150 SEK (rond 15 Euro).

Comments are closed.