Winter in Zwitserse bergen volop in gang!

Dankzij lage temperaturen en verse sneeuwval gaan steeds meer liften open in het Zwitserse Engadin. Het aanbod is afgelopen week uitgebreid in de Silvretta Arena. Hier is 152 km van de 238 km piste open inclusief de dalafdaling naar Alp Trida / Samnaun Laret en de afdaling naar Samnaun centrum. Motta Naluns telt in totaal 14 liften, waarvan er 10 draaien. In Minschuns kun je op 10 km piste genieten van de winterzon. Hier zijn alle 3 de liften open.
scuol-graubunden-zwitserland

Pistes, wandelen en langlaufen

Er ligt genoeg sneeuw voor pisteplezier, maar ook het winterwandelseizoen is geopend evenals de mogelijkheid om te langlaufen. De regio leent zich fantastisch voor een winterwandeling met het hele gezin. Zo kun je een middag wandelen door Scuol. Tijdens een begeleide stadswandeling ontdek je de mooiste Engadiner huisjes en pleintjes. Je leert over de geschiedenis van de regio en de stadswandeling eindigt in het Regionalmuseum met aansluitend een borrel in een oude Engadiner bar.
 
ZIE OOK: Contributor Anne ontdek het kleine bergdorpje Scuol
 
Liever door de natuur wandelen. De routes in Graubunden staan keurig aangegeven en de paden zijn vrijgemaakt. Online kun je alvast je wandelroutes plannen op de interactieve kaart.
 

 

Verwarmd buitenzwembad in Scuol

Verwarmd buitenzwembad in Scuol

Comments are closed.